Jon Bernthal (The Punisher) reageert op Eminem’s furieuze tweet aan Netflix

Je zult inmiddels wel meegekregen hebben dat Netflix heeft besloten om de stekker uit de laatste twee Marvel series te trekken. The Punisher en Jessica Jones waren als laatste overgebleven, maar ook zij ontkomen er niet aan. Tot grote teleurstelling van de fans. Vooral het vertrek van The Punisher heeft nogal wat losgemaakt, zelfs bij rapper Eminem.

Hij is een groot fan van de serie en is het er niet mee eens dat de The Punisher gecanceld is. Volgens Eminem maakt Netflix een grote fout en dat heeft hij laten weten via Twitter: “DEAR @NETFLIX, REGARDING YOUR CANCELLATION OF THE PUNISHER, YOU ARE BLOWING IT!! SINCERELY, MARSHALL.” In full caps om duidelijk te maken dat hij echt behoorlijk pissed is. Logisch, want The Punisher was zonder twijfel één van de beter actie series op Netflix.

The Punisher reageert op boze Eminem

Een reactie van Netflix laat nog op zich wachten, maar er is wel iemand anders die al gereageerd heeft. Niemand minder dan Jon Bernthal klom in de digitale pan. Hij speelt Frank Castle (en dus ook The Punisher). Zijn mening geven over het stopzetten van de serie doet hij niet. Hij grijpt deze tweet aan om zijn respect richting de legendarische rapper te tonen.

Jon Bernthal on Twitter

Dear Em. Honored you watch brother. 💀. You are the King. https://t.co/vcZcEoUF57

Vette pech voor Netflix

Het stopzetten van alle Marvel series op Netflix komt natuurlijk niet als een verrassing. Marvel is eigendom van Disney en die komen met een eigen streamingdienst. Logisch dat ze deze toonaangevende studio willen meenemen. Dat is jammer voor Netflix, maar dit is ook goed nieuws voor de fans. Disney zal ongetwijfeld verder gaan met het maken van superhelden series.

Niet op Disney? Waar dan wel?

De leeftijdsrestricties op de streamingdienst van Disney zouden voor problemen kunnen gaan zorgen, maar er is een derde partij die uitkomst kan gaan bieden. Benieuwd welke dat is? Klik dan hier.

We Got This Covered

Reageer op artikel:
Jon Bernthal (The Punisher) reageert op Eminem’s furieuze tweet aan Netflix
Sluiten