Thomas Aalderink
Thomas Aalderink | LinkedIn Women 29 april 2019

Johnny Depp slaat bloedmooie Russische nachtclubdanseres van 23 jaar aan de haak

Deze zomer wordt hij alweer 56, maar de jaren hebben geen vat op zijn populariteit bij de vrouwen. Johnny Depp komt net uit zijn relatie met Amber Heard, die bepaald niet lekker afliep, maar heeft de volgende bloedmooie vrouw alweer aan zijn lange lijst van veroveringen mogen toevoegen. Ditmaal een 23-jarige danseres die haar kunsten vertoont in een nachtclub.

Ze luistert naar de naam Polina Glen en ze is dus 32 jaar jongeren dan de Pirates of the Caribbean-ster. Je zou kunnen denken dat ze de 55-jarige Depp heeft veroverd vanwege zijn naam en faam, maar dat schijnt niet het geval te zijn. Johnny zelf maakte de eerste move op een feestje in Los Angeles. Sterker nog, Polina wist in eerste instantie niet eens met wie ze te maken had.

De nieuwe vriendin van Johnny Depp

Johnny Depp moest daarom als zijn charmes in de strijd gooien en kon niet leunen op zijn naam. Dat was blijkbaar ook niet nodig, want de twee konden het meteen goed vinden. Pas later ontdekte ze dat ze versierd werd door één van de meest succesvolle acteurs van Hollywood. Dat kan negatief werken, maar Polina is wel gewend aan aandacht en zag het als een pluspunt (maar dat zou ook met zijn vermogen te maken kunnen hebben).

?

3,632 Likes, 84 Comments – POLINA GLEN (@polinaglen) on Instagram: “?”

In het laatste half jaar werden de twee regelmatig samen gespot in Moskou en Belgrado. Inmiddels wonen ze samen in Hollywood. Fijn voor Johnny, want zijn relatie met Amber Heard (die ook de ex is van Elon Musk) eindige niet bepaald lekker. Zij wilde scheiden omdat Johnny Depp niet alleen een alcohol en drugsprobleem zou hebben, maar haar ook nog zou slaan. Bewezen werd dit nooit, maar Amber nam wel even zeven miljoen mee uit de scheiding.

kellyman on Twitter

Johnny Depp’s new girlfriend is a Russian go-go dancer https://t.co/gAoiRBHxLF

Polina en Johnny laten er geen gras over groeien

Je zou denken dat Johnny nu wel extra voorzichtig zou zijn om weer in het huwelijksbootje te stappen. Nou, niet dus. Volgens geruchten vliegt Depp binnenkort naar de thuisstad van Polina, Sint Petersburg, om daar om de hand van zijn nieuwe vlam te vragen. Dat kan best ongemakkelijk worden, want de ouders van Polina zullen niet veel ouder zijn dan Johnny zelf. Even voor het perspectief: Lily-Rose Depp (de dochter van Johnny) wordt volgende maand twintig, en is dus slechts drie jaar ouder dan Polina.

“IAM ME” CONCEPT VIDEO. PART 2. FULL VERSION ON YOUTUBE (link in bio) Song: Sing it Back – Moloko

770 Likes, 30 Comments – POLINA GLEN (@polinaglen) on Instagram: “”IAM ME” CONCEPT VIDEO. PART 2. FULL VERSION ON YOUTUBE (link in bio) Song: Sing it Back – Moloko”

BroBible

Reageer op artikel:
Johnny Depp slaat bloedmooie Russische nachtclubdanseres van 23 jaar aan de haak
Sluiten