Johnny Depp verloor vingertopje door met flessen smijtende Amber Heard

Sommige mensen gaan als volwassen uit elkaar. Die komen tot de conclusie dat ze toch niet zo goed bij elkaar passen en zetten er vervolgens netjes een punt achter. Aan de andere kant van het spectrum vinden we Johnny Depp en Amber Heard. De acteur en actrice gaven elkaar begin 2015 het ja-woord, maar lang hield dit huwelijk geen stand. Twee jaar later werd de trouwakte alweer verscheurd, maar de twee waren zeker nog niet klaar met elkaar.

Amber Heard, die eerder ook een relatie had met Elon Musk, beschuldigde Johnny Depp van misbruik. Ze eiste van alles en nog wat waaronder een straatverbod. Amber Heard begon een missie tegen haar ex-man en schuwde niet om zware wapens in te zetten. Zo huurde ze een privédetective in om Johnny Depp in de gaten te houden. Deze dook in het verleden van de acteur uit de Pirates of the Caribbean serie, maar wist niks te vinden.

De harde kan van Amber Heard

Het verhaal van Amber Heard werd steeds meer in twijfel getrokken en uiteindelijk werd duidelijk dat rollen omgedraaid waren. De ex van Elon Musk was namelijk de persoon in deze relatie die last had van losse handjes. In een opname was te horen hoe Amber Heard een deur in het gezicht van de acteur gooide. Volgens Heard was dit niet haar bedoeling, maar dat ze hem vervolgens in zijn gezicht sloeg was natuurlijk geen ongeluk.

Later bleek dat dit zeker niet het enige gewelddadige incident was. Johnny Depp heeft namelijk onthuld dat hij zijn vingertopje kwijt is geraakt door Amber Heard. In alle woede gooide de actrice met alles wat ze kon vinden, waaronder flessen wodka. De eerste wist Depp nog te ontwijken, maar de tweede fles knalde op zijn hand die op de bar lag. Het bloed vloeide rijkelijk en Johnny Depp beweerde dat hij het bot kon zien.

Johnny Depp wilde zijn ex toen nog beschermen…

Net als bij het “ongeluk” met de deur is ook de audio van dit voorval opgenomen. Hierin zou ook te horen zijn dat Johnny Depp op zoek is naar zijn vingertopje terwijl hij ondertussen aan het bellen is met zijn privé-dokter. Het topje van zijn vinger bleek nog niet zo gemakkelijk te vinden, want ondertussen had Amber Heard voor zo’n 70.000 euro aan spullen kapotgegooid.

Johnny Depp besloot toen dit gebeurde om het niet aan de grote klok te hangen. Hij wilde Amber Heard beschermen. Natuurlijk kon hij zijn wond niet verbergen en besloot om een ander verhaal naar buiten te brengen, namelijk dat hij zijn vinger tussen de deur had gekregen.

…Maar daar denkt hij inmiddels anders over

Inmiddels heeft Johnny Depp niet meer de behoeft om Amber Heard te beschermen. In tegendeel zelfs. De acteur heeft zijn ex namelijk aangeklaagd wegens laster en eist 50 miljoen dollar. En niet alleen Johnny opent de aanval, ook fans trekken ten strijden. Zo is er een petitie om Amber Heard uit Aquaman 2 te schrappen.

Vanity Fair

Reageer op artikel:
Johnny Depp verloor vingertopje door met flessen smijtende Amber Heard
Sluiten