Keanu Reeves werkt aan John Wick spin-off serie The Continental

Keanu Reeves ken je uiteraard van de John Wick-films. Ruim een jaar geleden kwam echter het verhaal bovendrijven dat er ook gewerkt zou worden aan een spin-off serie. The Hollywood Reporter meldde destijds dat niet John Wick, maar het hotel The Continental centraal zou staan in de nieuwe serie. Nu, ruim een jaar later, weten we dat de serie er ook inderdaad aankomt. De titel is in ieder geval een duidelijke verwijzing naar de John Wick films.

Hoofdrol voor Keanu Reeves in spin-off serie The Continental

Het hoge woord is eruit: de spin-off serie gaat The Continental heten. Dat is niet het enige nieuws dat we te melden hebben. Ook is bekendgemaakt dat Keanu Reeves is aangetrokken om de hoofdrol te vertolken. De acteur krijgt daarnaast een belangrijke rol in het hele creatieve proces.

Chad Stahelski, regisseur van de John Wick-films, is enthousiast over de vorderingen en meldt dat een team van schrijvers al druk bezig is met het schrijven van het script voor het eerste seizoen van The Continental. Dat betekent dat ons nog veel moois staat te wachten.

JOHN WICK 3 “Training” Trailer (2019) Keanu Reeves Halle Berry

JOHN WICK 3 “Training” Clip Trailer (2019) Keanu Reeves, Halle Berry PLOT: Super-Assassin John Wick is on the run after killing a member of the international assassin’s guild, and with a $14 million price tag on his head – he is the target of hit men and women everywhere.

“Keanu Reeves en ik hebben samen goed overleg gevoerd over de vraag hoe we ervoor kunnen zorgen dat het bijzondere karakter en de gevoelens die een figuur als John Wick oproept het best vertaald kunnen worden naar de serie. Nu is dat natuurlijk nog niet afgerond, maar we hebben inmiddels wel een goed idee van hoe het er uiteindelijk uit komt te zien”, aldus Chad Stahelski.

Verbaasd door succes John Wick

Ondanks het feit dat John Wick 3 – Parabellum, die nu in de Nederlandse bioscopen draait, naar verwachting 35 tot 40 miljoen dollar heeft opgeleverd in het eerste weekend, is de regisseur bescheiden als het aankomt op de aankomende spin-off serie The Continental. Sterker nog, toen men begon aan John Wick, wees niets op een doorslaand succes. “Ik kan je niet vaak genoeg vertellen hoe verbaasd we zijn door alle ontwikkelingen”, zegt Chad Stahelski.

John Wick 4

“We hadden zoiets van, dit gaat ‘em niet worden. Hier gaat niemand naar kijken. Na de eerste versie waren we al op zoek naar ideeën voor een heel andere film.” Nu weten we dat het heel anders is gelopen. Tot nu toe zijn er drie films verschenen in de John Wick-serie en het ziet er niet naar uit dat het snel is afgelopen. Chad Stahelski heeft intussen laten weten dat nummer 4 in de pijplijn zit, overigens zonder inhoudelijke details te onthullen.

Ladbible

Reageer op artikel:
Keanu Reeves werkt aan John Wick spin-off serie The Continental
Sluiten