Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 18 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Keanu Reeves gaat los met een samurai zwaard in keiharde John Wick 3 trailer

De eerste twee delen van John Wick waren briljante actiefilms en we hebben dan ook hoge verwachtingen van het derde deel. Deze gaat op 17 mei verschijnen en afgelopen nacht kregen we alvast een voorproefje. De eerste trailer van John Wick: Chapter 3 – Parabellum verscheen online en hij voldoet prima aan onze verwachtingen. We durven nu al te zeggen dat dit één van de beste actiefilms van dit jaar gaat worden.

In de eerste twee delen heeft Keanu Reeves behoorlijk wat bad guys omgelegd en dat heeft gevolgen. Deze moordmachine met een geweten is inmiddels zelf het doelwit geworden. Er staat een prijs van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en er zijn behoorlijk wat beroepsmoordenaars die daar wel oren naar hebben. John Wick kan zich dus gaan opmaken voor een flinke uitdaging.

Harder dan ooit!

Gelukkig staat hij er niet alleen voor. Niet alleen zijn trouwe viervoeter is weer van de partij, ook Halle Berry komt langs om John Wick te steunen in deze veldslag. Niet dat hij hulp nodig lijkt te hebben. In de trailer gaat hij weer los zoals we gewend zijn. Zo hakt hij op een motor om zich heen met een samurai zwaard en gaat hij zelfs te paard zijn vijanden te lijf. Dat belooft dus weer een heerlijk spektakel te gaan worden.

John Wick 3: Parabellum | teasertrailer | 16 mei in de bioscoop

John Wick (Keanu Reeves) is terug. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard.

Zoals we in het intro al zeiden, moeten we nog wel even geduld hebben. John Wick: Chapter 3 – Parabellum verschijnt namelijk op 17 mei. Je moet dus nog een aantal maanden overbruggen, maar dat geeft je wel weer mooi de tijd om de eerste twee delen te kijken. De eerste staat al voor je klaar op Netflix.

Netflix komt met hun eigen John Wick

Ben je een groot fan van John Wick? Dan moet je ook zeker Polar gaan kijken. Deze nieuwe Netflix Original met Mads Mikkelsen verschijnt binnenkort op de streamingdienst. Meer weten? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Maxim

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Keanu Reeves gaat los met een samurai zwaard in keiharde John Wick 3 trailer
Sluiten