Life 22 mrt 2018 Thomas Aalderink

John Cena reageert als een echte gentleman op keiharde trash talk van McGregor

Conor McGregor is zonder twijfel één van de beste vechtsporters van dit moment. De Ier is de enige vechter binnen UFC die gelijktijdig twee verschillende titels in handen had en dwong veel respect af door in de ring te stappen met bokskampioen Floyd Mayweather. Hij is een groot sporter, maar kan helaas ook behoorlijk respectloos uit de hoek komen. Ook WWE-ster John Cena werd ooit hard aangepakt.

De UFC-superster zoekt met zijn opmerkingen regelmatig de confrontatie op met UFC-collega’s, rappers, boksers en ga zo maar door. Zelfs showworstelaars ontkomen niet aan de scherpe tong van The Notorious. Dat ondervond John Cena twee jaar geleden toen hij keihard werd aangepakt door Conor McGregor. De Ier regeerde tijdens een persconferentie op uitspraken van voormalig WWE-ster Ric Flair.

Harde woorden over John Cena

In bovenstaande video zie je precies wat Conor McGregor te zeggen heeft over de hedendaagse WWE. Kort gezegd noemt hij WWE-vechters mietjes die niet echt durven te vechten en niet helemaal ‘honderd’ zijn. Hij is nog enigszins respectvol over de helden van vroeger, maar voor de mannen die nu groot zijn in het showworstelen heeft hij weinig goeds over.

Hij richtte zich in het bijzonder tot de grootste WWE-ster van dit moment: John Cena. “Hij is een veertigjarige man in een fel oranje shirt met een hoofdband om die roept dat niemand hem kan zien. We kunnen hem gewoon zien hoor. Hij is een grote, dikke, veertig jaar oude mislukte Mr. Olympia Motherf*cker,” aldus Conor McGregor over John Cena.

“Hij begrijpt als geen ander hoe belangrijk entertainment is binnen sport” – John Cena over Conor McGregor

Het was wachten op een weerwoord van The Champ, maar hij hield zich stil. Tot nu, want uit het niets heeft John Cena zich uitgelaten over Conor McGregor, alleen doet hij dat niet op de manier die we verwacht hadden. Je zou denken dat hij de Ier met de grond gelijk zou maken, maar juist het tegendeel was het geval. De WWE-kampioen ging geen modder gooien en erkende juist hoe groot de MMA-ster is.

Lofzang voor Conor McGregor

John Cena deed dit toen hij door Entertainment.ie geïnterviewd werd over de film Blockers. Hij kreeg de vraag of Conor McGregor een aanwinst zou zijn voor WWE. Zijn reactie was verrassend respectvol. “Hij zou het fantastisch doen. Hij zou er voor zorgen dat ik mijn baan kwijtraak. Hij begrijpt als geen ander hoe belangrijk entertainment is binnen sport. Hij is op dat gebied de allerbeste. Kijk maar naar de manier hoe hij het gevecht tegen Mayweather gepromoot heeft. Dat is ook wat wij binnen WWE doen, maar hij deed het nog beter.”

Bekijkt het interview hieronder. Vanaf 3:18 gaat het over Conor McGregor.

True Gent

John Cena laat zich dus niet verleiden tot trash talk en erkent juist de kwaliteiten van Conor McGregor in plaats van hem aan te vallen op zijn gebreken. Precies zoals een echte gentleman dat hoort te doen. Well done John Cena. Op de hoogte blijven van al het UFC-nieuws? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

Conor McGregor slaat keihard terug richting 50 Cent

Reageer op artikel:
John Cena reageert als een echte gentleman op keiharde trash talk van McGregor
Sluiten