Pim Jansen
Pim Jansen Life 9 nov 2020

Joggende Joe Biden richting speech is hilarische WWE-meme

Maandenlang is hij weggezet als seniel, ‘sleepy joe’ en meer benamingen die zijn hoge leeftijd moesten verraden. Toch is de 77-jarige Joe Biden de kersverse President-Elect. Om te laten zien hoe kwiek hij nog is, kwam hij joggend op voor zijn acceptance speech. Zijn loopje, die we de laatste tijd vaker zagen, is nu een hilarische WWE-meme op social media.

Na een zinderende nek-aan-nekrace werd Joe Biden afgelopen zaterdag uitgeroepen als President-Elect. Niet dat Donald Trump het ooit zal toegeven, maar het Amerikaanse volk heeft gekozen voor de 77-jarige democraat als nieuwe president van de Verenigde Staten.

Opkomst voor de acceptance speech

Normaal gesproken komen er eerst felicitaties van de tegenkandidaat voordat de nieuwe gekozen president zijn acceptance speech houdt. Maar in 2020 is alles anders, zo ook de opkomst van Joe Biden na de aankondiging van Kamala Harris. Hij vertoonde een staaltje slow-jogging waaraan de Japanse professor Hiroaki Tanaka nog een puntje kan zuigen.

De acceptance speech van Joe Biden kunnen de meeste mensen inmiddels dromen, zo vaak is die herhaald. “Ik zie geen rode staten, geen blauwe staten, maar alleen de Verenigde Staten”, waren de kernwoorden. Minder vaak herhaald was zijn loopje richting het podium. Althans, op televisie.

Joggende Biden wordt WWE-meme

Op social media is de slow-joggende Joe Biden uitgegroeid tot een hilarische meme. Want hoeveel leuker was het geweest om de President-Elect te zien opkomen met de officiële van WWE-anthem van Dwayne Johnson, alias The Rock? Of met het opkomstnummer van de legendarische worstelaar John Cena. Je begrijpt hem, zo staat Twitter nu vol met varianten. Een compilatie.

The Rock

John Cena

Kurt Angle

New Age Outlaws

Stone Cold Steve Austin

Zo voelde het waarschijnlijk voor de President-Elect

Zo spannend als de nek-aan-nekrace tussen Joe Biden en Donald Trump was, zo bizar was alles daar omheen. Bekijk ook de 50 meest hilarische reacties op de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020.

🇺🇸 Check ook: Vier jaar Donald Trump in 35 controversiële tweets

Reageer op artikel:
Joggende Joe Biden richting speech is hilarische WWE-meme
Sluiten