Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 6 mei 2020

Joe Exotic werkt vanuit cel aan Tiger King-kledinglijn ‘Revenge’

Wil jij ook in die gladde mintgroene of goudkleurige shirts met tijgerprint lopen? Of in een joggingbroek met motorjack? Nou, dan hebben we goed nieuws voor je. Joe Exotic is in gesprek met streetwear label Odaingerous over een Tiger King-kledinglijn. Het label moet de naam ‘Revenge’ krijgen.

Joe Exotic zit nog in de gevangenis en daar besteedt hij zijn tijd nuttig. Vanuit zijn cel overlegt hij telefonisch met Odain Watson van streetwear label Odaingerous. “We werken op dit moment de details van de kledinglijn uit via de telefoon”, aldus Watson tegen TMZ.

Revenge: de Tiger King-kledinglijn van Joe Exotic

De nieuwe kledinglijn gaat naar verluidt ‘Revenge heten’ en zal bestaan uit joggingbroeken, hoodies en shirts met tijgerprints. Ook zou er een exclusief shirt verschijnen met de print van het bruine motorjack dat Joe Exotic in iedere aflevering van Tiger King draagt.

Er is nog geen releasedatum van de kledinglijn bekend. Aangezien de productie onder kledingfabrikanten is vertraagd of stilgelegd, kan dat ook nog wel even duren. Joe Exotic zit zijn gevangenisstraf van 22 jaar uit, dus zelf zal hij nog wel even geduld hebben.

Nicolas Cage

Naast de kledinglijn is er nog meer heuglijk nieuws voor Joe Exotic, die niet vies is van een beetje aandacht op zijn tijd. Er komt een tv-serie over Tiger King met niemand minder dan Nicolas Cage in de hoofdrol. De 56-jarige acteur excelleert wanneer hij op het randje van gestoord mag spelen en dat is in de rol van Joe Exotic natuurlijk zeker het geval. Verder is er nog niet veel bekend over deze nieuwe serie. Zo is er nog geen officiële titel bekendgemaakt en is het ook nog onduidelijk waar of wanneer de serie te zien is. Wij kijken er in ieder geval naar uit. Lees hier meer.

Check ook: Baby Yoda ontmoet Baby Milo in The Mandalorian x Bape kledinglijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Joe Exotic werkt vanuit cel aan Tiger King-kledinglijn ‘Revenge’
Sluiten