Jim Carrey’s trieste mededeling: “Het betekent allemaal niets”

Jim Carrey maakte gisteren wel een heel apart statement. In een interview met een E! News had hij een vrij expliciete mening over de stijliconen die aanwezig waren tijdens een feest van Harper’s Bazaar. Zoals Carrey het vertelde, was de hele avond zinloos en was hij ook niet van mening dat de aanwezige gasten daadwerkelijk iconen waren.

Jim heeft natuurlijk al het nodige meegemaakt, zijn leven is niet gemakkelijk geweest. In een interview met Michael Moore gaf Carrey onlangs al aan dat het niet goed met hem gaat. Of dit daadwerkelijk de aanleiding was voor de enigszins bizarre monoloog tijdens de Icon Party, is giswerk.

Gek of geniaal?

De reporter vroeg bij de aanvang van het interview of Jim op zoek was naar een date voor het event, zonder na te denken dat hij zijn ex-vriendin Cathriona White in 2015 heeft verloren aan een overdosis. Misschien viel dit zo verkeerd dat hij bedacht haar eens goed op haar plek te zetten.

Ongeacht de reden voor zijn gedrag, kwamen zijn opmerking behoorlijk binnen. Carrey is ondanks zijn expliciete mening over het event toch nog gebleven en als we de foto’s moeten geloven heeft hij het nog best naar zijn zin gehad. Ach ja, iets wat zinloos is, kan soms nog best leuk zijn.

Laten we hopen dat dit een zeer overtuigende prank was van de oud komediant. Ben je benieuwd naar de zware tijden die Jim heeft gehad en hoe hij daar nu mee omgaat, bekijk dan dit artikel.

Reageer op artikel:
Jim Carrey’s trieste mededeling: “Het betekent allemaal niets”
Sluiten