It: Chapter Two trailer: de clown uit je ergste nachtmerrie is terug

Of je het nou wilt toegeven of niet, de kans is groot dat jij vroeger ook een jeugdtrauma hebt over gehouden aan de clown uit IT. In 2017 verscheen er een remake van die film en deze bleek verrassend goed te zijn. Er komt echter nog een deel 2 en wij hebben alvast een trailer.

It: Chapter Two

Alhoewel remakes van films meestal erg tegenvallen was de in 2017 verschenen nieuwe versie van IT daarentegen erg goed. Het verhaal was echter nog niet afgelopen en er komt nog een deel. Dit zal in september verschijnen en de titel ‘It: Chapter Two’ dragen. De trailer is alvast te bekijken:

IT CHAPTER TWO – Official Teaser Trailer [HD]

IT CHAPTER TWO only in theaters September 6, 2019 http://www.ITthemovie.com https://facebook.com/ITMovie/ http://twitter.com/ITMovieOfficial https://www.instagram.com/ITMovieOfficial/ Evil resurfaces in Derry as director Andy Muschietti reunites the Losers Club-young and adult-in a return to where it all began with “It Chapter Two.” The film is Muschietti’s follow-up to 2017’s critically acclaimed and massive worldwide box office hit “IT,” which grossed over $700 million globally.

Het verhaal achter de film is gebaseerd op een boek van de legendarische schrijver Stephen King. Zowel het boek als de films gaan over een afgelegen stadje waarin allerlei mensen lijken te verdwijnen. Wanneer het broertje van tiener Bill ook vermist raakt gaat hij samen met zijn vrienden proberen te achterhalen wat er gebeurd is.

Het blijkt echter dat de verdwijningen het werk is van een verschrikkelijk monster dat zich als clown vermomt. Ondanks hun angsten slagen ze erin om dit verschrikkelijke wezen te verslaan.

Pennywise keert terug

It: Chapter Two speelt zich 27 jaar later af. We zien dezelfde groep vrienden die horen dat het monster blijkt te zijn teruggekeerd. Wederom kiezen er ervoor om de strijd met ”het” aan te gaan.

IT Chapter Two Jessica Chastain

Gezien de feit dat de film zich 27 jaar na de gebeurtenissen in deel 1 afspeelt zijn de personages natuurlijk ook ouder geworden. Vandaar dat er een hoop nieuwe acteurs zijn gecast. Waaronder Jessica Chastain, die je misschien kent van Interstellar. Ook James McAvoy, bekend van Split en Glass heeft een rol in de film. Daarnaast krijgt Bill Skarsgård wederom de eer om clown Pennywise te mogen spelen.

Mocht jij het aandurven om dit tweede deel te gaan checken dan zal je helaas nog een paar maanden moeten wachten. It: Chapter Two komt namelijk pas in september naar de bioscopen. Gelukkig kun je in de tussentijd alvast genieten van deze horrorfilms op Netflix.

Reageer op artikel:
It: Chapter Two trailer: de clown uit je ergste nachtmerrie is terug
Sluiten