Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 13 okt 2020

Jennifer Lopez spot met natuurwetten op virtuele ‘front row’ Balmain

Nu weten we het zeker. Jennifer Lopez komt van een andere planeet. De 51-jarige godin zat virtueel op de eerste rij van de Balmain Spring/Summer 2021 Show en de rest is geschiedenis.

Jennifer Lopez is een van onze vele tienercrushes uit de jaren 90 die het vertikken om ouder te worden. Halle Berry en Shakira behoren ook tot die club, maar J.Lo is de absolute leidster.

Jennifer Lopez op virtuele ‘front row’ Balmain

De Balmain Spring/Summer 2021 Show werd tijdens de Paris Fashion Week live uitgezonden op alle denkbaar mogelijke kanalen, waaronder TikTok en Instagram. Vanwege die vermaledijde pandemie konden niet alle celebs aanwezig zijn, maar er was wel een virtuele ‘front row’. Jennifer Lopez zat vooraan en spotte weer eens met alle natuurwetten. Niet voor niets verzamelde ze binnen een dag 5 miljoen likes op Instagram.

Als je het evenement van de Paris Fashion Week live hebt gevolgd, dan heb je het hoogtepunt gemist. Maar gelukkig deelde Jennifer Lopez gisteren hoogstpersoonlijk de foto’s van haar avond op de virtuele ‘front row’ van Balmain. Uiteraard gehuld in een outfit van het Franse modehuis, waarin ze de accenten legde op haar boezem. En waarom zou ze ook niet?

Het nieuwe sexy

“Vrouwen worden tegenwoordig met een andere houding oud”, verklaarde Jennifer Lopez eerder dit jaar tijdens de première van Hustlers. “We zijn even fit als vrouwen van twintig en de manier waarop er naar ons wordt gekeken is veranderd. We zijn aantrekkelijk, durven ons te laten zien en zijn zelfverzekerd. Dat is erg sexy voor mannen van elke leeftijd.” Swipe door de foto’s in de onderstaande Instagram-posts.

J.Lo in 2020

Naast Balmain was Jennifer Lopez dit jaar te zien in campagnes van onder meer Versace en Guess. Een compilatie van haar beste werk in 2020.

😍 Check ook: Salma Hayek bewijst met ‘beach body’ dat 53 het nieuwe 33 is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jennifer Lopez spot met natuurwetten op virtuele ‘front row’ Balmain
Sluiten