Pim Jansen
Pim Jansen Life 16 sep 2020

Jennifer Lopez overtroeft Shakira en gaat viral in bikini

Vorige week liet Shakira (43) maar weer eens zien dat leeftijd slechts een getal is. Ze ging viral in bikini. Maar wat de Colombiaanse zangeres kan, kan Jennifer Lopez (51) nog beter.

Heupen liegen niet. Dat was, refererend naar haar nummer Hips Don’t Lie, de enige conclusie die je kon trekken na het bestuderen van deze foto’s van Shakira. Maar ze is lang niet de enige veertigplusser die nog altijd woest aantrekkelijk is.

Jennifer Lopez viral in bikini

Als Jennifer Lopez een actiefoto deelt in een bikini op een strand, dan gaat die viral. Dat zijn de wetten van Instagram. Maar we blijven ons verwonderen over al die droomvrouwen uit onze jeugd die gewoon die droomvrouw blijven. “Feeling golden. Holding on to the last few moments of summer”, aldus J.Lo bij de foto.

Direct nadat Jennifer Lopez de bikini-foto postte op Instagram, stroomden de likes binnen. Een paar uren na plaatsing zat het totaal al op 1,7 miljoen likes en dat aantal zal wel even oplopen. Welkom op social media.

Guess-campagne

Het is overigens geen nieuws dat Jennifer Lopez op 51-jarige leeftijd nog altijd een killerbody heeft. Eerder dit jaar verscheen bijvoorbeeld deze Guess-campagne. Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan helpt J.Lo je hoogstpersoonlijk over de drempel.

Naast de viral foto in bikini kwam Jennifer Lopez deze week in het nieuws vanwege een mislukte koop. Samen met haar verloofde Alex Rodriguez wilde ze de honkbalclub New York Mets kopen. Maar de twee zagen de Amerikaanse miljardair Steve Cohen er met het ‘speeltje’ vandoor gaan. Details over de overname zijn niet bekendgemaakt, maar Cohen zou circa 2,5 miljard dollar (omgerekend 2,1 miljard euro) hebben betaald voor de honkbalclub. Lees hier meer.

👀 Check ook: Halle Berry zit bij de ‘No Bra Club’ en bewijst dat 53 ’t nieuwe 33 is

Reageer op artikel:
Jennifer Lopez overtroeft Shakira en gaat viral in bikini
Sluiten