Jennifer Lopez steelt de show als stripdanseres in trailer Hustlers

Over iets minder dan een week viert Jennifer Lopez haar vijftigste verjaardag, maar dat weerhoudt haar er niet van om bloedhete filmrollen aan te nemen. Zo zal de zangeres/actrice/danseres/ontwerpster/mode-icoon vanaf 13 september te zien zijn in Hustlers. Een film over een groepje slecht betaalde strippers die met een idee komen om rijke zakenlui op te lichten.

Hustlers draait om het verhaal van Destiny. Een door Constance Wu gespeelde stripper die haar familie en gezin moet onderhouden door aan een paal te hangen. Mannen overladen haar met fooien, maar die moet ze allemaal inleveren en daar is ze logischerwijze klaar mee. Ze besluit haar klanten, die miljoenen verdienen op Wall Street, zelf te gaan benaderen en vervolgens op te lichten.

Jennifer Lopez stript je creditcard

Een ambitieus plan, dus daar kan ze wel wat hulp bij gebruiken. Die krijgt ze van haar medestrippers Diamond (Cardi B), Mercedes (Keke Palmer), Elizabeth (Julia Stiles) en Annabelle (Lili Reinhart), maar vooral van de door Jennifer Lopez gespeeld Ramona. Een stripper die al de nodige jaartjes meedraait, maar nog lang niet versleten is. Ze is een mentor voor de jongere meiden en moet lijdzaam toezien hoe ze allemaal uitgeknepen worden door de eigenaar van de stripclub.

Gezamenlijk besluiten ze het plan van Destiney te gaan uitvoeren. Ze zien de mannen op Wall Street als dieven die Amerika in een economische crisis geduwd hebben. Tijd om terug te pakken waar ze recht op hebben. Daarbij komen hun charmes en stripper-talenten uitstekend van pas. De eerste trailer is op dat punt in ieder geval veelbelovend.

Hustlers | Official Trailer [HD] | In Theaters September 2019

Hustlers follows a crew of savvy former strip club employees who band together to turn the tables on their Wall Street clients. The film was inspired by the article published by New York Magazine entitled “The Hustlers at Scores” written by Jessica Pressler.

Heter dan ooit

Jennifer Lopez mag dan bijna 50 jaar zijn, dat weerhoudt haar er niet van om nog steeds tot de meest sexy vrouwen van Hollywood te behoren. Dat maakte ze eerder dit jaar ook al duidelijk toen ze deze ongekend hete videoclip de wereld in slingerde.

Global News

Reageer op artikel:
Jennifer Lopez steelt de show als stripdanseres in trailer Hustlers
Sluiten