Alrik de Jong
Alrik de Jong Life 27 sep 2019

Jennifer Lopez en Shakira delen voorproefje Super Bowl

2019 is het jaar van onze jeugdcrushes, daarover later meer. Twee van hen, onze all time favourites, eisen vandaag een hoofdrol op. Jennifer Lopez en Shakira verzorgden op 2 februari 2020 de halftime show van de Super Bowl en ze delen vast een voorproefje.

De Super Bowl is de American Football-finale die elk jaar in februari gespeeld wordt in Amerika tussen de kampioenen van de American Football Conference en National Football Conference. Dit zijn de twee professionele competities die verenigd zijn onder de National Football League (NFL), die de Super Bowl organiseert. Even belangrijk als de wedstrijd is de halftime show, het concert in de pauze waarvoor louter supersterren gevraagd worden. Beyoncé stond er, Janet Jackson gaf geboorte aan de term nipplegate en komend jaar stelen Jennifer Lopez en Shakira de show.

Jennifer Lopez, Shakira en de nu al legendarische Super Bowl

Jennifer Lopez is inmiddels 50 jaar oud, Shakira 42 jaar. Maar beide dames zien er nog steeds uit als de godinnen zoals we ze uit onze jeugddromen kennen. Misschien is het wel een beetje te veel voor ons dat ze samen het podium delen, toch omcirkelen we 2 februari 2020 maar in onze agenda. De zangeressen gaven op Instagram vast een voorproefje de halftime show van de Super Bowl. In een latex broek. Ja, we voelen ‘m. “Get ready ? 02.02.20”, schreef Shakira. Jennifer Lopez: “This is happening. ? 02.02.20”.

This is happening. ? 02.02.20

988k Likes, 9,327 Comments – Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: “This is happening. ? 02.02.20”

Going to set the world on ??? @shakira #PepsiHalftime #SuperBowlLIV @pepsi

838.3k Likes, 21.8k Comments – Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: “Going to set the world on ??? @shakira #PepsiHalftime #SuperBowlLIV @pepsi”

Get ready ? 02.02.20

694.8k Likes, 5,241 Comments – Shakira (@shakira) on Instagram: “Get ready ? 02.02.20”

“Vrouwen worden tegenwoordig met een andere houding oud. We zijn even fit als vrouwen van twintig en de manier waarop er naar ons wordt gekeken is veranderd. We zijn aantrekkelijke vrouwen met meer zelfvertrouwen dan voorheen. En dat is erg sexy voor mannen van elke leeftijd”, zei Jennifer Lopez onlangs tegen ons. Hebben we niets aan toe te voegen. De shoots van Jennifer Anniston, Halle Berry en Salma Hayek onderstrepen dit bovendien. Om over Jennifer Lopez (foto’s) en Shakira (foto’s) zelf maar te zwijgen.

De Super Bowl vindt plaats op 2 februari 2020, we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

? Check hier de 5 beste reclames tijdens de Super Bowl van 2018

Reageer op artikel:
Jennifer Lopez en Shakira delen voorproefje Super Bowl
Sluiten