Redactie
Redactie Human Interest 6 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez spot met natuurwetten als stripdanseres

Als er één vrouw op deze wereld is die spot met de natuurwetten, dan is het Jennifer Lopez. Ze is dit jaar 50 jaar oud geworden, maar ze zou ook zo maar door kunnen voor een 30-jarige. De laatste trailer van Hustlers is gedeeld, waarin Jennifer Lopez de show steelt als stripdanseres. Op Instagram voegt ze daar zelf nog de nodige content aan toe.

Hustlers, die volgende week in première gaat, is een film over een stripdanseres die haar gezin moet onderhouden door te strippen en paaldansen. Mannen overladen haar met fooien, maar die moet ze allemaal inleveren en daar is ze logischerwijze klaar mee. Ze besluit haar klanten, die miljoenen verdienen op Wall Street, zelf te gaan benaderen en vervolgens op te lichten, samen met nog een paar paaldanseressen. Naast Jennifer Lopez zie je onder anderen Keke Palmer en Cardi B als stripdanseressen.

Nieuwe trailer Hustlers

Eerder vielen we al steil achterover van deze trailer, maar nu is er een laatste trailer gedeeld. Ieder woord daarover is er eentje te veel. Wat een vrouw, die Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez als paaldanseres op Instagram

Maar een beetje Jennifer Lopez is nooit genoeg, dat weet zij zelf ook. Dus doet ze zangeres en actrice er op Instagram een schepje bovenop. De foto’s en video’s die ze post bewijst maar weer eens dat 50 het nieuwe 30 is.

En dan op de koop toe nog wat bonusmateriaal, want Jennifer Lopez is natuurlijk veel meer dan alleen die paaldanseres uit Hustlers. Meer foto’s en video’s bekijk je hier.

De film Hustlers met Jennifer Lopez draait vanaf woensdag 11 september in de Nederlandse bioscopen. Of de film de moeite waard is durven we niet te beweren, maar hierbij gaat het vooral om de voorpret.

? Check ook: Rihanna steelt de show in lingerie met panterprint Savage x Fenty

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jennifer Lopez spot met natuurwetten als stripdanseres
Sluiten