Jennifer Lawrence schittert als verleidelijke moordmachine in ‘Red Sparrow’

Dankzij The Hunger Games is Jennifer Lawrence gegroeid van talentvolle actrice tot een grote naam in Hollywood. Ze veroverde onze harten als Katniss Everdeen, maar heeft inmiddels ook bewezen dat ze meer is dan de hoofdrolspeelster uit de populaire boekverfilming. De beeldschone actrice zal daarom ook in 2018 regelmatig op het witte doek verschijnen en vooral haar optreden in Red Sparrow trekt onze aandacht.

Red Sparrow neemt ons mee naar de intrigerende en ijskoude wereld van Russische spionage. Jennifer Lawrence neemt daarin de rol van Dominika Egorova op zich. Een ballerina die door een blessure wordt gedwongen om een carrièreswitch te maken. Ze gaat werken voor de Russische overheid als Red Sparrow. Oftewel: een geheime agente die gespecialiseerd is in sensuele manipulatie.

Jennifer Lawrence als sensuele Red Sparrow

Zonder problemen windt ze iedere man om haar vinger om ze vervolgens om te leggen, totdat ze Nathaniel Nash tegen het lijf loopt. Een Amerikaanse spion, gespeeld door Joel Edgerton, die Dominika aan het twijfelen brengt of ze wel aan de juiste kant staat. Het resultaat: een razend spannende en sensuele actie thriller waar wij zeker naar uitkijken.

Red Sparrow is vanaf 2 maart 2018 te zien in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Jennifer Lawrence schittert als verleidelijke moordmachine in ‘Red Sparrow’
Sluiten