Trailer! Jennifer Lawrence treedt buiten haar comfortzone voor horrorfilm ‘Mother!’

Jennifer Lawrence kennen we allemaal als de dappere Katniss Everdeen of de meedogenloze mutant Mystique, maar de blonde schone is veel veelzijdiger en dat gaat ze bewijzen ook. Ze laat de Hollywood blockbusters even voor wat ze zijn en gaat de hoofdrol spelen in Mother!. Een psychologische thriller van Darren Aronofsky (Requiem for a Dream, Pi, Black Swan) met ook Javier Bardem in de hoofdrol.

In de afgelopen jaren zagen we Jennifer Lawrence vooral met een boog in haar handen of knokkend tegen mutanten. Daarom is de switch naar een een donkere thriller een behoorlijke verrassing. Even geen enorme sets en overal explosies, maar een onheilspellend huis waar onverklaarbare dingen gebeuren.

Mysterieus bezoek

Over het verhaal zelf is nog vrij weinig bekend. Wat we tot nu toe weten is dat de film draait om een echtpaar (Jennifer Lawrence en Javier Bardem) die samen een rustig leven leiden op het platteland. Er lijkt niks aan de hand, totdat er opeens twee onuitgenodigde gasten (Ed Harris en Michelle Pfeiffer) voor de deur staan.

Wat er daarna allemaal gaat gebeuren kunnen we niet verklaren, maar het ziet er in ieder geval behoorlijk scary uit. De veelbelovende trailer trok dan ook meteen onze interesse, want dit kan wel eens de horror/thriller van het jaar gaan worden. Vanaf 14 september draait Mother! in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op artikel:
Trailer! Jennifer Lawrence treedt buiten haar comfortzone voor horrorfilm ‘Mother!’
Sluiten