Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 11 okt 2019

Jennifer Aniston wil minder Marvel-films en meer romcoms

Dat wij fan zijn van romcoms, steken we niet onder stoelen of banken, zoals je hier al eens zag. Dat we fan zijn van Marvel moge ook duidelijk zijn. Maar nu zitten we met een dilemma: kamp Jennifer Aniston of kamp Marvel?

Hoe meer cheesy een romcom, des te beter. Jennifer Aniston die Adam Sandler op het einde van een film tóch nog zoent, op het honkbalveld van zijn zoon, bezorgt ons bedrupte wangen. Maar nu wil onze romcom-heldin ons superheldenfeestje nu verpesten.

Jennifer Aniston: ‘Minder Marvel, meer romcoms’

In een interview met Variety laat Jennifer Aniston zich uit over het film- en serielandschap van nu en streamingdiensten als Netflix en Disney Plus. “Al vraag ik me af waar mensen alle tijd vandaan halen om het te kijken, de kwaliteit van films en series op streamingdiensten is de laatste jaren toegenomen. ‘Wauw, dit is echt beter dan wat ik ooit heb gedaan’, denk ik vaak”, aldus Jennifer Aniston. “Aan de andere kant wordt het minder. In de bioscoop draait alles rond grote Marvel-films en andere mega-producties, waarbij het allemaal om CGI en green screens draait.”

“Ik zou graag teruggaan naar het tijdperk zonder Marvel en mét Meg Ryan”, vervolgt Jennifer Aniston. “Gezellig in een bioscoop zitten en romcoms als Terms of Endearment, Heaven Can Wait, Young Frankenstein, Blazing Saddles en Goodbye Girl kijken. Het huidige filmlandschap en de overkill aan streamingdiensten maakt me soms droevig”, zegt de vrouw die nog steeds 17 miljoen euro per jaar verdient aan de herhalingen van Friends op onder meer Netflix.

Reünie Friends

Ook gaat ze nog even in op de geruchten rond een reünie van de serie Friends. “De cast is voor een reünie, fans snakken ernaar. Maar de producenten zijn ertegen.” Lees hier het complete interview.

? Check hier hoe Jennifer Aniston topless bewijst dat 50 het nieuwe 30 is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jennifer Aniston wil minder Marvel-films en meer romcoms
Sluiten