Redactie
Redactie Life 27 sep 2018

Ondernemers opgelet: zo scoor je eenvoudig en goedkoop de juiste freelancer

Stel je bent een (beginnende) ondernemer. Je hebt een nieuwe klus binnengehaald en je hebt voor die specifieke klus extra mankrachten nodig. Wat doe je dan? Een freelancer inhuren is de meest logische optie, maar kan een flink gedoe zijn. Jellow, de online marktplaats voor freelancers, helpt je bij deze zoektocht en maakt inzetten van een tijdelijke kracht een stuk makkelijker. Hoe ze dat doen, leggen we uit in dit artikel.

Natuurlijk kun je een intermediair inschakelen, maar de marges zijn hoog en het proces is veelal tijdrovend. In veel gevallen krijg je vervolgens mensen aangewezen die ze eigenlijk niet goed kennen, waardoor je niet gegarandeerd bent van een succesvolle samenwerking. Jellow neemt je aan de hand mee en begeleidt je stap voor stap bij het kiezen van de juiste freelancer, zonder daar torenhoge bedragen voor te vragen.

Jellow het platform voor freelancers

Zo vind je een freelancer via Jellow

De aanpak is simpel, en past helemaal bij deze tijd waarin steeds meer handelingen online plaatsvinden. Als ondernemer plaats je een opdracht en geef je details op over de vaardigheden die je in een freelancer zoekt. Je kunt kort aangeven wat de inhoud van de opdracht is of een profiel als bijlage toevoegen.

Jellow maakt vervolgens een handmatige selectie van freelancers, die passen bij het profiel. De opdracht wordt gedeeld met de gekozen freelancer, waarna zij kunnen reageren op de opdracht. Jij kunt ondertussen meekijken met de reacties en direct in contact komen indien de perfecte freelancer zich voordoet.

Een gesprek met de freelancer kun je vervolgens op eigen kracht inplannen. Was het een positief gesprek? Klik op ‘inhuren’ binnen de Jellow-omgeving en laat hen het werk doen. Zij maken het contract voor jou en de freelancer op, en zorgen dat alles netjes wordt afgehandeld. Kinderlijk eenvoudig, terwijl je voor een dubbeltje op de voorste rij zit.

Ben jij een freelancer?

Ben je geen ondernemer, maar een freelancer? Goed nieuws: uit onderzoek blijkt dat freelancers gelukkiger zijn dan mensen in loondienst. Ben je benieuwd hoe Jellow jou als freelancer kan helpen? Aanmelden kan hier.

In samenwerking met Jellow

Reageer op artikel:
Ondernemers opgelet: zo scoor je eenvoudig en goedkoop de juiste freelancer
Sluiten