Jeep onthult met deze offroad e-bike een brute elektrische fiets

Bij de Super Bowl draait het vooral om de leukste commercials, maar soms komt er ook nog wel eens iets voorbij waar je écht iets aan hebt. Zoals deze brute elektrische fiets van Jeep, die het automerk zelf omschrijft als offroad e-bike.

Het is een trend onder auto- en motormerken om een elektrische fiets of step op de markt te brengen. Naast BMW en Harley-Davidson doet ook Jeep nu een duit in het zakje met deze offroad e-bike.

De offroad e-bike van Jeep

Nog niet alle details van de elektrische fiets van Jeep zijn uit de doeken gedaan. Wel is bekend dat de offroad e-bike over 48 inch banden beschikt, die geschikt zijn voor ieder terrein, van sneeuw tot zand. Ideaal voor de wintermaanden, maar ook voor avontuurlijke ritjes door het bos.

jeep, offroad, e-bike, elektrische fiets, super bowl
Jeep

Op de website van Jeep is verder te lezen dat de elektrische fiets een actieradius van 65 kilometer heeft en over een 750 Watt elektromotor beschikt. De offroad e-bike heeft een ingebouwde batterij van QuietKat en over het design mag je zelf oordelen. Wij zijn in ieder geval fan. Deze brute tweewieler is vanaf juni te koop.

Bill Murray onthult elektrische fiets in Super Bowl commercial

De elektrische fiets werd tijdens de Super Bowl onthuld in een commercial, waarin niemand minder dan Bill Murray de hoofdrol speelt. En als je die reclame analyseert, lijkt het erop dat de e-bike een auto van Jeep moet complementeren. Met je auto naar een ruig gebied, om daar vervolgens los te gaan op twee wielen.

De halftime show van Shakira en Jennifer Lopez

Naast deze elektrische fiets van Jeep waren het vooral Shakira en Jennifer Lopez die de show stalen tijdens de Super Bowl. Bekijk hier alle foto’s en de video van hun epische halftime show.

🚲 Check ook: Stijlvol, krachtig en retro: de Super73 S1 is de ultieme e-bike

Reageer op artikel:
Jeep onthult met deze offroad e-bike een brute elektrische fiets
Sluiten