Redactie
Redactie Stuff 30 mei 2016

One Minute Want: Nooit meer natte kleding dankzij NeverWet?

Onze goede vrienden van WANT.nl gaan elke week met een videocamera op zak de wereld in om de laatste gadgets, concepten, wheels of andere musthaves te testen. Wordt het een Nope, Meh, Nice of WANT? De onderstaande video geeft het antwoord binnen 60 boeiende secondes.

Een tijdje geleden kwamen de guys van Want.nl naar ons toe met een revolutionair product: NeverWet, een spray waarmee je spullen en kleding nooit nat worden. Wat? Yep: NeverWet brengt een laag aan op het ingespoten oppervlak en die laag stoot water en andere vloeistoffen af.

Nu keken wij op de Manners-redactie elkaar aan en geen van alle redacteuren was bereid om – als het mis zou gaan – zijn jasje op te offeren. Gelukkig stond Rutger wel te springen om het spul te testen en daarvan maakte hij de onderstaande video.

Werkt het echt? Het lijkt er in sommige gevallen wel op, maar in andere gevallen faalt NeverWet hopeloos. Dat stukje met die schoenen zag er evenwel veelbelovend uit… Voor een uitgebreidere beschrijving en verkoopinfo, check je Want.nl.

Reageer op artikel:
One Minute Want: Nooit meer natte kleding dankzij NeverWet?
Sluiten