Jason Momoa is zijn spieren en haren kwijt in briljante Super Bowl reclame

De Super Bowl is zonder twijfel het grootste sportmoment van het jaar in Amerika. Bedrijven grijpen die kans maar al te graag aan om met peperdure reclames hun producten aan de man te brengen.

Jason Momoa wint superbowl

Geen saaie commercials voor toiletontstoppers dus, maar grote Hollywood-acteurs die voor een grote zak geld zichzelf voor gek zetten. Dit jaar was Jason Momoa de koning van de Super Bowl reclames.

In een hilarische reclame voor Rocket Mortgage verliest de zeer gespierde acteur zijn spieren en haren. De spieren die hem zo imposant maakten als Khal Drogo in Game of Thrones, en als Aquaman in… Aquaman.

Plottwist

In de briljante reclame praat Momoa erover hoe zijn huis de enige plek is waar hij volledig zichzelf kan zijn. Waar je normaliter thuis enkel je schoenen uitschopt, gaat de acteur iets verder om tot rust te komen. Hij pelt langzaam zijn spieren en haar eraf, met als resultaat de ‘echte’ Jason Momoa. Plottwist: al die jaren heb je tegen neppe spieren aangekeken!

Complete onzin natuurlijk, maar we leven wel in een wereld waar Jason Statham in contracten laat zetten dat hij nooit een filmgevecht mag verliezen, puur en alleen om zijn imago te beschermen. Dat een acteur als Jason Momoa dan met zo’n gezonde dosis zelfspot naar voren treedt, is een applausje waard.

In het laatste shot zie je trouwens de actrice Lisa Bonet in actie, zijn vrouw. Ondertussen hebben we overigens nog steeds geen idee wat Rocket Mortgage is…

Check ook de Super Bowl trailers voor de nieuwe James Bond film, de aankomende Marvel series voor Disney+ en Fast and Furious 9!

Reageer op artikel:
Jason Momoa is zijn spieren en haren kwijt in briljante Super Bowl reclame
Sluiten