Dit 11-jarige Japanse meisje is de nieuwe Max Verstappen

Met het afschaffen van de grid girls is de het aantal vrouwen die werkzaam zijn binnen de Formule 1 flink gekelderd. Daar gaat Juju Noda in de toekomst verandering in brengen. Niet omdat ze in haar bikini voor de auto van Max Verstappen wil staan, maar omdat ze zelf wil strijden in de koningsklasse van de motorsport.

Ze is pas elf jaar, maar wat ze nu al presteert is ongekend. Vanaf haar derde zit ze al achter het stuur van racewagens en is inmiddels aanbeland bij de Formule 3 klasse. Hierdoor is ze op dit moment de jongste professionele gesponsorde coureur ooit. Ze mag er dan uitzien als een onschuldig meisje, maar op het circuit geeft ze ons allemaal het nakijken.Eerste vrouwelijke Formule 1 kampioen

Het racetalent heeft ze niet van een vreemde. Haar vader is namelijk Hideki Noda. Een coureur uit Japan die het tot de Formule 1 schopte. Het waren uiteindelijk maar drie races die hij op het hoogste niveau reed en punten pakken deed hij niet, maar deze man kan absoluut aardig racen. Nu begeleidt hij zijn dochter zodat zij haar droom na kan najagen, namelijk het worden van de eerste vrouwelijke wereldkampioen in de Formule 1.

Reageer op artikel:
Dit 11-jarige Japanse meisje is de nieuwe Max Verstappen
Sluiten