Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 12 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Drie brute en betaalbare Japanse custom bikes vanaf 2.500 euro

Ook deze week hebben we weer drie brute en betaalbare custom bikes voor je geselecteerd. Wees er snel bij als je serieuze plannen hebt, want de goedkoopste van het stel koop je al voor 2.500 euro.

Je hebt ditmaal keuze uit drie Japanse custom bikes. Check de twee Honda’s en een stijlvolle Yamaha, die je voor een leuke prijs op de kop tikt.

1. Honda CB 250 Caféracer uit 1996 (2.500 euro)

Traditiegetrouw beginnen we met de goedkoopste van het trio aan custom bikes. Deze week is dat een Honda CB 250 uit 1996. Dit matzwarte monster is de ideale machine voor de beginnende rijder of cruiser die op zondag geniet van een rustig ritje. De Honda heeft een mooie matzwarte paintjob, opvallende LED-lichten, een caféracer-stuur en twee stoere uitlaten. Het blok is gereviseerd, waardoor hij er weer lang tegenaan kan. Je moet hem alleen even importeren vanuit België. Interesse? Meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes Japanners
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

2. Yamaha Diversion 600 Caferacer (6.200 euro)

Dan de Yamaha Diversion 600. Deze brute Japanner bevindt zich in Frankrijk en is omgebouwd door ware vakmannen. De Diversion heeft dankzij het typische clip-on stuur en stijlvolle goud-zwarte paintjob de uitstraling van een caféracer. Verder heeft de motor een nieuwe zadel, nieuwe uitlaten, nieuwe tellers en is het blok volledig onder handen genomen. Je moet hem even uit Frankrijk ophalen, maar dat is hij helemaal waard. Meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes Japanners
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

3. Honda SLR 650 Scrambler (6.900 euro)

We sluiten de wekelijkse rubriek met custom bikes af met het ultieme speeltje voor enduro-liefhebbers. Deze Honda SLR 650 genaamd heet Bare Metal Scrambler en is een bijzonder mooie motor. De 650 SLR heeft een nieuwe tank, een nieuw zadel, een MX-stuur en een klassieke paintjob. Verder is het blok aangepakt, is de motor voorzien van K&N-luchtfilters en zit er een nieuwe uitlaat onder. Hij mag er dan off-road uitzien, de banden zijn ontwikkeld voor straatgebruik. Maak je vrienden gek met deze brute motorfiets. Meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes Japanners
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Meer betaalbare custom bikes

Heb jij altijd al een custom bike willen rijden, maar heb je een kleine portemonnee? Check dan deze betaalbare custom bikes die je nog geen 3.500 euro kosten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie brute en betaalbare Japanse custom bikes vanaf 2.500 euro
Sluiten