Slecht nieuws voor ‘Modern Family’-fans! Je favoriete comedy op Netflix stopt ermee⚠️

Aankomende woensdag verschijnt er weer een nieuwe aflevering van Modern Family en dat is er niet zomaar één. Dit is namelijk de 200ste aflevering van de populaire populaire comedyserie die te zien is op Netflix. Dat lijkt reden voor een feestje, maar dan wel met een zwart randje. Onlangs kwam namelijk ook het nieuws naar buiten dat de we Jay, Phil, Haley, Cameron en de rest na seizoen tien waarschijnlijk niet meer terug gaan zien.

De maker, schrijver, producer en regisseur van Modern Family liet tegenover The Hollywood Reporter weten dat hij op het hoogtepunt wil stoppen. “Ons plan is om na tien seizoenen te stoppen. Als het grootste deel van het publiek eigenlijk nog meer wil, denk ik dat dit juist goed is,” aldus Steve Levitan. Een logische beslissing, want de briljante serie verdient het niet om uitgemolken te worden. Daarnaast is er nog een andere reden die een belangrijk rol speelt bij deze beslissing en dat is geld.

Het einde van Modern Family

Alle acteurs hebben een contract dat nog loopt tot en met seizoen tien. Dat betekent dat, als er een 11de seizoen zou komen, de cast weer om tafel moet met ABC. Gezien het succes van de serie zullen de acteurs zeker niet minder gaan vragen en dus zou het een duur grapje kunnen gaan worden. Neem alleen al Sofia Vergara. De Colombiaanse schone mag dit jaar 41,5 miljoen dollar bijschrijven voor haar rol als Gloria. Daarmee is ze de best verdienden TV-ster ter wereld.

Dit hoeft overigens niet het einde van de serie te betekenen. De makers lieten namelijk ook doorschemeren dat een spinoff niet uitgesloten is. laten we het hopen, want wij zijn nog lang niet klaar met onze favoriete comedy serie op Netflix.

Reageer op artikel:
Slecht nieuws voor ‘Modern Family’-fans! Je favoriete comedy op Netflix stopt ermee⚠️
Sluiten