Jamie Foxx onthult workout voor rol als Mike Tyson

Dat je als acteur soms moet aankomen of afvallen voor een bepaalde rol is van alle tijden. Maar wat voor workout heb je in hemelsnaam nodig om Mike Tyson te spelen? Jamie Foxx vertelt.

Jawel, er komt een biografische film over Mike Tyson en Django Unchained-ster Jamie Foxx gaat de bokslegende spelen. En daarvoor is een behoorlijke lichaamstransformatie nodig.

De workout van Jamie Foxx voor zijn rol als Mike Tyson

Jamie Foxx heeft een aantal details gedeeld en je word er al moe van als je het leest. “De transformatie is begonnen. Het is geen geheim meer dat ik Mike Tyson ga spelen in een nieuwe biografische film. De eerste en direct grootste taak was om mijn lichaam te transformeren met pull-ups, dips en push-ups. We hebben nog een weg te gaan, maar ik ben bereid om er te komen”, aldus de 53-jarige acteur in een post met wat vroege foto’s van zijn lichaamstransformatie.

View this post on Instagram

The transformation begins… “FINDING MIKE”. It is no secret that I have been pursuing the @miketyson biopic for some time… people always ask me when is it going to happen?… things have finally lined up… A few months ago we started the journey… The first but biggest task is to transform the body… with a regiment of pull-ups dips and push-ups we are off to a pretty good start… we have a ways to go but God willing… yesterday on my good friends @markbirnbaum show. I shared these early pics of the process… like I said we have a ways to go… But I am prepared to get there! #swipeleft TYSON!

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

In een Instagram-interview met Mark Birnbaum, dat je hieronder in zijn geheel kunt zien, geeft Jamie Foxx meer details over de workout. “Ik ben volop mijn lichaam aan het transformeren tot iets dat op het lichaam van Mike Tyson lijkt. Om de dag doe ik 60 pull-ups, 60 dips en 100 push-ups. Wat betreft mijn benen heb ik nog een lange weg te gaan.”

Interview Mark Birnbaum

Mark Birnbaum is een oud-militair, filmmaker, documentairemaker, producer en nog veel meer. Sinds de pandemie staat hij ook bekend om zijn interviews op Instagram, met onder anderen basketbal-legende Reggie Miller. Het interview met Jamie Foxx is de moeite waard en gaat over meer dan alleen de nieuwe film over Mike Tyson en de workout die daar voor nodig is.

View this post on Instagram

The greatest of our generation for the hour Jamie Foxx

A post shared by Mark Birnbaum (@markbirnbaum) on

Terwijl Jamie Foxx aan het trainen is voor het lichaam van een beest, is Mike Tyson zelf ook volop in training. Er zit namelijk een historisch gevecht aan te komen tegen zijn oude rivaal Evander Holyfield. Lees hier meer.

De nieuwe film over de bokslegende gaat vermoedelijk Finding Mike heten. Over een releasedatum is nog niets bekend.

Check ook: De 7 beste en meest succesvolle Nederlandse UFC-vechters ooit

Reageer op artikel:
Jamie Foxx onthult workout voor rol als Mike Tyson
Sluiten