Brein achter Guardians of the Galaxy komt met horrorfilm over Superman

Grote kans dat je wel eens gehoord hebt van James Gunn. Hij schreef het scenario en regisseerde beide Guardians of the Galaxy films. Helaas zal het daarbij blijven. Disney trapte hem eruit en dus moest deze visionair op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij liet de superhelden van Marvel noodgedwongen achter zich en heeft nu voor het duistere pad gekozen. James Gunn werkt namelijk aan de horrorfilm Brightburn en die gaat over Superman.

Oke, de film gaat niet letterlijk over Superman, maar de gelijkenissen zijn er zeker. In Brightburn komt een buitenaards wezen met superkrachten naar de aarde en groeit op tussen de mensheid. Net als Superman, maar er is één groot verschil. Waar de DC superheld er voor kiest om de aarde te beschermen, gebruikt de alien uit Brightburn zijn krachten liever voor de duistere praktijken.

James Gunn gaat voor horror

In de trailer zien we actrice Elizabeth Banks die getuigen is van de harde landing van het ruimteschip. Daar vindt ze een baby en besluit om het verloren kind op te voeden. Slechte keuze, want de jongen blijkt duistere krachten te hebben die hij niet gaat gebruiken om de wereld te redden. Nee, deze duistere Superman gebruikt ze om dood en verderf te zaaien.

BRIGHTBURN – Official Trailer (HD)

Imagine what he could become. #Brightburn in theaters Memorial Day. Watch the trailer now. Subscribe to Sony Pictures: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe Follow Us on Social: www.facebook.com/BrightburnMovie/ www.instagram.com/brightburnmovie/ www.twitter.com/brightburn Visit our site: www.brightburn.movie Synopsis: What if a child from another world crash-landed on Earth, but instead of becoming a hero to mankind, he proved to be something far more sinister?

Releasedatum Brightburn

De eerste trailer verscheen onlangs en die is zeker hoopgevend. James Gunn heeft zichzelf al meerdere malen bewezen en lijkt nu te bewijzen dat hij ook goed is in horror. We gaan het zien op 27 mei 2019, want vanaf dan draait Brightburn in de bioscoop. Benieuwd waarom James Gunn hier tijd voor heeft en niet werkt aan Guardians of the Galaxy Vol. 3? Klik dan hier.

Is Brightburn je te duisteren en kijk je liever een traditionele superheldenfilm? Dan hebben we goed nieuws, want begin 2019 krijgen we ook Captain Marvel en Avengers: End Game.

Reageer op artikel:
Brein achter Guardians of the Galaxy komt met horrorfilm over Superman
Sluiten