Noah Korevaar
Noah Korevaar Streaming 3 feb 2020

De klok tikt voor James Bond in Super Bowl trailer No Time To Die

Vorig jaar werden we al getrakteerd op de eerste trailer voor No Time To Die, de laatste James Bond film met Daniel Craig. Tijdens de Super Bowl, die afgelopen nacht plaats vond, werd middels een spectaculaire nieuwe trailer duidelijk gemaakt dat het geen rustig afscheidsfeestje wordt.

No Time To Die trailer

De Britse geheim agent kan namelijk op allesbehalve een rustig pensioen rekenen. In Spectre zagen we hoe Bond er helemaal klaar mee was. Wat overigens ook voor de acteur zelf gold: Daniel Craig beweerde dat hij nog liever zijn polsen door zou snijden dan dat hij nog een Bond film zou doen.

Blijkbaar was de zak geld die op tafel lag toch net te aanlokkelijk, want je kunt Craig opnieuw in actie zien in een nieuwe trailer voor No Time To Die. Wanneer een oude vriend hem vraagt om een vermiste wetenschapper op te sporen, belandt hij (natuurlijk) al snel in een achtbaan vol actie, intriges en mooie auto’s.

Captain Marvel’s Lashana Lynch is de vervanger van Bond, als 007. Maar waarom, dat blijft de grote vraag tot de film begin april uitkomt. Gaat James Bond echt dood in No Time To Die, zoals er online gespeculeerd wordt?

Het einde van James Bond?

De kans lijkt klein, gezien MGM de franchise het liefst nog decennia uitmelkt. Sterker nog, Apple en Netflix zijn naar verluidt tegen elkaar op aan het bieden om de Bond franchise in handen te krijgen. Ondertussen zijn de Britse pers en bookmakers er al uit wie de nieuwe Bond-acteur gaat worden.

De cast van No Time To Die bestaat verder uit Ralph Fiennes als M, Naomie Harris als Moneypenny, Ben Whishaw als Q, Rory Kinnear als Bill Tanner, Jeffrey Wright als CIA-agent Felix Leiter, en Lea Seydoux, die terugkeert als Spectre personage Dr. Madeleine Swann, Bond’s liefje en de dochter van de mysterieuze Mr. White.

No Time To Die draait vanaf 2 april in de Nederlandse bioscopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De klok tikt voor James Bond in Super Bowl trailer No Time To Die
Sluiten