Noah Korevaar
Noah Korevaar Podcasts 9 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Nu beschikbaar: de officiële James Bond-podcast is een aanrader

Goed nieuws voor filmfans die maar geen genoeg krijgen van 007. No Time To Die: The Official James Bond Podcast is uit. De eerste twee afleveringen zijn nu te luisteren en het is een absolute aanrader.

Nog steeds staat de 25e James Bond-film No Time To Die gepland op 30 september. Of de pandemie wéér roet in het eten gaat gooien, zal blijken. De officiële James Bond-podcast pakken ze je in ieder geval niet meer af. De eerste aflevering geeft direct een glimp van de filmmuziek van Hans Zimmer en het Royal Philharmonic Orchestra.

No Time To Die: The Official James Bond Podcast

Host van de podcast is filmcriticus James King. Samen met acteurs, crewleden en andere betrokkenen blikt hij terug en vooruit op verschillende aspecten binnen de geschiedenis van James Bond. Uiteraard staat No Time To Die centraal.

Het zijn niet de minste namen die betrokken zijn bij No Time To Die: The Official James Bond Podcast. Zo komt Cary Joji Fukunaga, regisseur van de nieuwste film, uitgebreid aan het woord. Ook Rami Malek, Michael G. Wilson, Barbara Broccoli, Neal Purvis, Robert Wade, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Naomie Harris en Rory Kinnear doen mee. Vergeten we nog een iemand: Daniel Craig. James King praat met de Engelse acteur over hoe het nou is om 007 te zijn.

Zes afleveringen

De officiële No Time To Die-podcast bestaat uit zes afleveringen, waarvan de eerste twee nu al te luisteren zijn. In aflevering 1 onderzoekt James King hoe het kan dat James Bond altijd relevant is gebleven. Van de Koude Oorlog tot cyberterrorisme, de films hebben altijd de tijdsgeest weerspiegeld. Maar dan nog: hoe blijf je zo relevant? Michael G. Wilson en Barbara Broccoli, schrijvers Neal Purvis en Robert Wade en Daniel Craig komen daarbij aan het woord.

Apple-gebruikers kunnen zich hier abonneren en de podcast is ook via Spotify te luisteren.

🎙 Check ook: 7 interessante en vermakelijke voetbalpodcasts in Nederland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.