Wordt Peaky Blinders-ster Cillian Murphy de nieuwe James Bond? Dit zegt hij zelf

In het voorjaar van 2020 krijgen we eindelijk weer een nieuwe James Bond film. De officiële titel is nog niet bekend, maar wat we wel weten, is dat het de laatste is met Daniel Craig als 007. Na vijf delen vindt hij het wel genoeg geweest en dus vraagt iedereen zich nu af welke acteur het spionage stokje over gaat nemen. Eén van de kanshebbers volgens de bookmakers is Peaky Blinders-ster Cillian Murphy, maar wat vindt hij daar zelf eigenlijk van?

The Guardian vroeg het hem tijdens een interview, maar Cillian Murphy wilde er eigen niks over kwijt. Het grote probleem dat hij met de hele James Bond soap heeft, is dat alles meteen opgeblazen wordt. Alles wat je zegt, wordt meteen een headline. Daar zit de acteur uit Peaky Blinders eigenlijk helemaal niet op te wachten. Toch had hij er geen problemen mee om te onthullen dat hij het niet gaat worden.

Cillian Murphy deelt de mening van Daniel Craig

Daar heeft hij twee redenen voor. Om te beginnen wordt hij naar eigen zeggen alleen genoemd omdat de bookmakers dat zeggen. Dit staat los van de hele filmindustrie. Het is vaak nergens op gebaseerd. Daarnaast denk Cillian Murphy kansloos te zijn voor de rol van James Bond omdat hij vindt dat het een vrouw moet worden. Hij deelt dus de mening van Daniel Craig die zich eerder al positief uitliet over een vrouwelijke 007.

De kans dat James Bond ooit door een vrouw gespeeld gaat worden, lijkt ondanks de support van Daniel Craig en Cillian Murphy klein. Barbara Broccoli, de belangrijkste producer, heeft namelijk eerder al laten weten dat het niet gaat gebeuren. James Bond is een man, punt. Wat wel kan is een vrouwelijke 007. Sterker nog, dat gaat in 2020 gebeuren. Deze actrice uit Captain Marvel heeft de primeur.

Een vrouw als James Bond? Of toch Idris Elba?

En zo blijft de toekomst van James Bond in nevel gehuld, maar geruchten zijn er in ieder geval genoeg. Zo schijnt Daniel Craig het einde van de film niet te halen en wordt deze acteur uit Schotland zijn opvolger. Het is allemaal nog onduidelijk, maar wat we wel zeker weten, is dat Idris Elba niet de volgende James Bond wordt. Hij legt hier graag zelf uit waarom niet.

JAMES BOND 25 Official Teaser Trailer (2020) Daniel Craig, Rami Malek Movie HD

JAMES BOND 25 Official Teaser Trailer (2020) Daniel Craig, Rami Malek Movie HD © 2019 – Sony Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Cinema, Blockbuster, Scifi Movie or Fantasy film, Drama… We keep you in the know! Subscribe now to catch the best movie trailers 2017 and the latest official movie trailer, film clip, scene, review, interview.

Cillian Murphy in Peaky Blinders

Baal je dat Cillian Murphy het dus waarschijnlijk ook niet gaat worden? Wees dan niet getreurd, want hij is gelukkig binnenkort wel weer te zien op Netflix met een nieuw seizoen van Peaky Blinders.

Maxim

Reageer op artikel:
Wordt Peaky Blinders-ster Cillian Murphy de nieuwe James Bond? Dit zegt hij zelf
Sluiten