Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 2 dec 2019

De eerste No Time To Die teaser met Daniel Craig knalt binnen

Nog één keer gaat het gebeuren: Daniel Craig als James Bond. De Britse acteur kan met trots terugkijken op een geslaagd 007 avontuur, maar het slotakkoord moet nog verschijnen. Met No Time To Die komt er een einde aan het Daniel Craig tijdperk. En als we de eerste teaser mogen geloven, gaat dat weer een onvervalst Bond-avontuur worden.

Met een speelduur van slechts veertien seconden geeft de teaser die onlangs verscheen weinig prijs. Toch zien we weer een hoop dingen die ons bekend voorkomen. Natuurlijk vooral Daniel Craig als James Bond. Het ene moment steelt hij de show strak in pak en niet veel later haalt hij halsbrekende capriolen uit op een motor. Kortom, een gewone werkdag voor ‘s werelds bekendste spion. Ook in No Time To Die.

Rami Malek in No Time To Die

Daarnaast zien we ook nieuwe gezichten voorbij komen. Zo trekt Bond-girl Ana de Armas twee uzi’s tevoorschijn en verleidt ze ons met een ondeugende knipoog. Daarnaast laat de No Time To Die teaser ook de harten van autoliefhebber sneller kloppen. Verschillende Aston Martin modellen schieten voorbij. Waaronder de iconische DB5 die in dit geval is uitgerust met twee flinke gatling guns. Dat belooft dus weer een aantal intense achtervolgingen.

Bekijk de teaser hieronder:

NO TIME TO DIE Teaser

Bond is back. The first trailer for NO TIME TO DIE arrives this Wednesday.

Tot slot is er ook nog ruimte voor wat mysterie, want wie gaat er schuil achter het witte masker? Is het misschien de door Rami Malek gespeeld bad guy? Deze is verder namelijk nergens in deze teaser te bekennen. De verwachtingen rondom de rol van Rami Malek zijn hoog gespannen en dit zou wel eens één van de beste James Bond slechteriken ooit kunnen worden. Waarom dat is en wat je van hem kunt gaan verwachten in No Time To Die lees je hier.

Volledige trailer in aantocht

Dat de teaser weinig onthult is logisch, want deze korte clip is vooral bedoeld om iedereen op scherp te zetten voor woensdag. Dan verschijnt namelijk de eerst volledige trailer van No Time To Die.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Coming Soon

Reageer op artikel:
De eerste No Time To Die teaser met Daniel Craig knalt binnen
Sluiten