Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 4 dec 2019
Leestijd: 3 minuten

No Time To Die: 6 posters nieuwe James Bond film onthullen bad guy

Het is woensdag, wat betekent dat we vandaag de eerste volledige trailer voor No Time To Die te zien gaan krijgen. In de tussentijd kunnen we alvast kennis gaan maken met de cast van de nieuwe James Bond film. De laatste voor Daniel Craig en tevens het debuut van een nieuwe slechterik!

No Time To Die personage posters

Zes nieuwe personageposters zijn vrijgegeven, die ook meteen een goed beeld geven van de sfeer die regisseur Cary Fukunaga neerzet. Het klassieke font, de blauwtint die steeds terugkeert. De bruinige achtergrond doet juist denken aan Quantum of Solace. Het lijkt in ieder geval een middenweg tussen klassieke Bond-films en de modernere thrillers die de franchise de afgelopen decennia hebben beïnvloed.

Daniel Craig als James Bond

Op de eerste poster zien we natuurlijk James Bond zelf. Zijn outfit is verrassend casual, nergens is een pak te bekennen. Gelukkig spotten we om zijn pols nog een horloge en natuurlijk een pistool in de hand. Dat gebrek aan een pak was overigens te verwachten: de nieuwe 007 neemt in deze film immers al het stokje van Bond over.

James Bond No Time To Die
Bron: Orion Pictures

Rami Malek als Safin

De tweede poster is meteen het meest interessant. Daarop maken we namelijk kennis met Safin, de grote slechterik van No Time To Die. Hij wordt gespeeld door niemand minder dan Rami Malek, die we onder andere kennen van Mr. Robot en Bohemian Rhapsody. De littekens in zijn gezicht zijn kenmerkend, maar de andere zijde blijft voorlopig nog een geheim. Zijn outfit doet denken aan klassieke schurken, door het cape-effect. Fans speculeren online al dat het wellicht de zoon van Ernst Stavro Blofeld is.

James Bond No Time To Die
Bron: Orion Pictures

Léa Seydoux als Madeleine Swann

Na Spectre is Léa Seydoux weer terug als Madeleine Swann. Aan het begin van No Time To Die lijkt ze nog samen te zijn met Bond, maar wat haar rol verder in de film gaat zijn is voorlopig nog onduidelijk.

James Bond No Time To Die
Bron: Orion Pictures

Lashana Lynch als Nomi

Lashana Lynch speelt Nomi, een belangrijk personage voor de aankomende Bond-film. Zij wordt namelijk naar verluidt de grote vervanger van 007. Oftewel, de vervanger van James Bond bij de geheime dienst. Ze vervangt dus niet letterlijk Daniel Craig als acteur achter het personage Bond. Volg je het nog?

James Bond No Time To Die
Bron: Orion Pictures

Ana de Armas als Paloma

Ana de Armas is de ultieme Bondgirl, met haar schitterende jurk en een verrassend klassieke uitstraling. Met een pistool en geweer in de hand wordt de traditie echter helemaal naar 2019 getild: sterke rollen voor sterke vrouwen.

James Bond No Time To Die
Bron: Orion Pictures

Ben Wishaw als Q

Tot slot hebben we nog Q, gespeeld door Ben Wishaw. De nerdy MI6-agent is al decennia een verplicht nummertje in de Bond-films. Hij voorziet immers de geheim agent van alle gadgets die de films zo spectaculair maken.

James Bond No Time To Die
Bron: Orion Pictures

Voorlopig blijven de plannen van Fukunaga verder nog een mysterie, maar daar komt gelukkig later vandaag nog verandering in met een eerste trailer. No Time To Die draait vanaf 2 april in de bioscopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
No Time To Die: 6 posters nieuwe James Bond film onthullen bad guy
Sluiten