Videoland voegt alle James Bond films toe aan het aanbod (maar…)

Vanaf 2 april draait de laatste James Bond film met Daniel Craig in de Nederlandse bioscopen. Het einde van een tijdperk, en daarmee een ideaal moment om terug te blikken. Niet alleen met Pathé Thuis, maar ook op Videoland.

Onlangs schreven we nog dat je sinds afgelopen week alle James Bond films kunt kijken via Pathé Thuis. We maakten gelijk van de gelegenheid gebruik om je de beste delen uit de langlopende filmreeks aan te raden. Ondertussen hebben we immers al 24 keer de beroemde catchphrase “Bond, James Bond” gehoord.

Alle James Bond films naar…

Maar ja, bij Pathé Thuis moet je per film afrekenen. Ideaal als je enkel de beste Bond film wilt streamen, maar met een heuse marathon wordt dat een prijzige grap.

Gelukkig is nu bekendgemaakt dat Videoland je dan uit de brand helpt.

… Videoland!

Vanaf 2 maart kun je daar namelijk alle 24 007 films streamen. Ja, dat lees je goed: van de vorige Bond film, Spectre uit 2015, helemaal terug tot Dr. No uit 1962. Ook voor de lancering van Spectre haalde Videoland tijdelijk de exclusieve streamingrechten voor de franchise in huis.

Blijkbaar was dat een groot succes, want nu gaat het bedrijf dus voor de herhaling. Maar ja, daarmee heb je ook meteen het addertje onder het gras te pakken: alle James Bond films tot en met Spectre zijn namelijk slechts tijdelijk ter ere van No Time To Die op Videoland te vinden.

Drie maanden

Gelukkig krijg je even de tijd om je achterstand in te halen: drie maanden lang kun je de complete filmreeks streamen. Daarna zul je weer individuele delen moeten aanschaffen, al wijzen geruchten erop dat de iconische franchise misschien zijn thuis gaat vinden op Netflix of Apple TV+...

Heb je geen tijd voor alle 24 delen en wil je enkel de beste titels checken? Dan hebben we dit kersverse toplijstje voor je klaar staan.

Reageer op artikel:
Videoland voegt alle James Bond films toe aan het aanbod (maar…)
Sluiten