No Time To Die featurette geeft kijkje achter de schermen nieuwe Bond-film

Maart begint bijna, wat betekent dat we nog maar iets langer dan een maand hoeven te wachten op de laatste Bond-film met Daniel Craig: No Time To Die.

Dat wordt gevierd met een nieuwe featurette voor de film. Daarin geeft regisseur Cary Joji Fukunaga je een kijkje achter de schermen. Je kunt hem kennen als de man achter Netflix Originals als Beasts of No Nation en Maniac, maar ook van monsterhit It en True Detective.

Cary Fukunaga over No Time To Die

De regisseur beschrijft hoe we straks een andere James Bond te zien krijgen dan we gewend zijn. Toen hij aan de slag ging met No Time To Die moest hij de geheim agent opnieuw uitvinden.

Bond is in No Time To Die immers al vijf jaar met pensioen. De wereld om hem heen is op een rap veranderd, grimmiger, harder, met compleet andere regels. Meedogenlozer.

Ook belooft Fukunaga dat de nieuwe schurk, gespeeld door Mr. Robot ster Rami Malek, sterker en slimmer is dan welke andere schurk dan ook uit de Bond-franchise. En dat zijn er een hoop!

Check hieronder de complete featurette, inclusief beelden van achter de schermen. Het is fascinerend om de gedachten van de regisseur rondom het filmproces te horen, en zijn visie voor het afscheid van Daniel Craig:

De beste James Bond-films

Ben je van plan om voor de release van No Time To Die nog een aantal delen uit de langlopende filmreeks te checken? Ze staan nu allemaal op Pathé Thuis. We hebben een overzicht voor je klaar staan met de beste James Bond-films. Als je er slechts eentje gaat checken, laat het dan Goldfinger zijn, en dit is waarom.

Check ook de merkwaardige James Bond x adidas ultraBOOST 20 sneakers.

Reageer op artikel:
No Time To Die featurette geeft kijkje achter de schermen nieuwe Bond-film
Sluiten