007 Jubileum: De 25ste Bond-film wordt in december geschoten

We weten nog niets, we hebben geen naam, noch een idee van het plot, maar toch is het groot nieuws. Na jaren lang speculeren gaat de vijfentwintigste James Bond-film echt gemaakt worden. Danny Boyle, de regisseur van Trainspotting, mag de epos gaan maken en neemt voor de allerlaatste keer Daniel Craig mee als 007.

Het is alweer een tijdje geleden dat we een nieuwe Bond-film op het witte doek zagen. Spectre kwam uit in 2015 en het was daarna angstvallig stil. Er gingen verhalen in de rondte dat Danny Boyle de rol als regisseur op zich zou nemen, maar iedereen nam dat met een flinke korrel zout. Het bleek toch waar te zijn. De echte prestatie is dat Boyle op een of andere manier Daniel Craig wist te overtuigen, want hij was al een tijdje klaar met de rol.

Bond, James Bond 25

Er is nu flinke consternatie over wat voor Bond-verhaal dit gaat worden, maar daar is nog niets van bekend. 007 komt terug, maar daar is werkelijk waar alles mee gezegd. Het enige wat we weten is dat de opnames op 3 december van start gaan in de Pinewood Studios in Groot-Brittannië. De film gaat naar verluidt op 25 oktober 2019 in première in de UK.

Daniel Craig heeft eerder aangegeven dat hij niet langer in de huid van de internationale superspion wilde kruipen. Hij heeft het al veel vaker gezegd, maar dit wordt echt zijn laatste James 007-film. Hij heeft in de laatste vijf films gespeeld, dus wij begrijpen dat hij wel weer toe is aan iets nieuws. Wie zijn tegenspelers worden zal snel bekend worden.

Nog meer Bond

Ben jij een echte James Bond-fan? Dan weet je vast dat de iconische Aston Martin DB5 te koop staat. Veilinghuis Bonhams uit Groot-Brittannië verkoopt hem voor een flinke prijs. Meer weten? Lees hier dan verder.

 

Reageer op artikel:
007 Jubileum: De 25ste Bond-film wordt in december geschoten
Sluiten