James Bond 25 heeft eindelijk een officiële titel en releasedatum

In 2020 komt het James Bond avontuur van Daniel Craig dan toch echt tot zijn einde. Na vijf films zit het erop voor de Brit en moeten we op zoek naar een nieuwe 007. Voordat we aan die zoektocht beginnen, mogen we nog één keer genieten van Daniel Craig als ‘s werelds bekendste spion. Inmiddels weten we vanaf wanneer we dat kunnen doen en hoe de vijfentwintigste Bond-film gaat heten.

Lange tijd ging het laatste optreden van Daniel Craig als James Bond 25 door het leven, maar dat is vanaf nu voorbij. Na vele geruchten over de naam is het nu officieel. Het is geen Eclipse, Shatterhand of A Reason To Die geworden, maar No Time To Die. Dit werd bekendgemaakt via onderstaande video op YouTube.

Official title reveal of Bond 25

In NO TIME TO DIE, Bond has left active service and is enjoying a tranquil life in Jamaica. His peace is short-lived when his old friend Felix Leiter from the CIA turns up asking for help.

Releasedatum James Bond: No Time To Die

Naast de titel werd ook bekend vanaf wanneer de vijfentwintigste Bond te zien zal zijn. We wisten al dat dit ergens rond april 2020 zou zijn, maar nu hebben we een exacte datum. In Engeland gaat James Bond: No Time To Die op 3 april 2020 in première. Vijf dagen later is ook Amerika aan de beurt. Een officiële releasedatum voor Nederland is nog niet bekend, maar de verwachting is dat we met Engeland meedoen.

In James Bond: No Time To Die zal Daniel Craig het gaan opnemen tegen een nieuwe bad guy die gespeeld wordt door niemand minder dan Rami Malek. Dat gaat hij niet doen als 007, want James Bond is met pensioen. Het iconische nummer is nu voor een nieuwe agent en die rol is ditmaal voor een actrice die we kennen uit Captain Marvel. No Time To Die wordt geregisseerd door Cary Fukunaga en de beeldschone Ana de Armas is de Bondgirl van dienst.

Wie wordt de opvolger van Daniel Craig?

Nu James Bond 25 steeds dichterbij komt, is het ook tijd om op zoek te gaan naar de opvolger van Daniel Craig. Idris Elba heeft al laten weten dat hij het niet gaat worden, maar er zijn genoeg andere interessante namen. Zo schijnt deze Schot goede kaarten te hebben, maar is ook Cillian Murphy (Peaky Blinders) een kanshebber. Laatstgenoemde reageerde onlangs op deze geruchten en kwam met een verrassend antwoord.

Benieuwd naar de eerste beelden van James Bond: No Time To Die? Klik dan hier.

Maxim

Reageer op artikel:
James Bond 25 heeft eindelijk een officiële titel en releasedatum
Sluiten