Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 26 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Eerste teaser James Bond 25: het watertanden is begonnen

We weten steeds meer over de nieuwe James Bond-film die nog steeds de werktitel Bond 25 heeft. Laatste keer Daniel Craig, Rami Malek als schurk en de oogverblindende Ana de Ramas als bond girl. Nu zijn er eindelijk ook de eerste beelden.

Eerste beelden Bond 25 vanaf Jamaica

De eerste beelden van Bond 25 zijn geschoten op Jamaica. Net als tijdens de opnames van Skyfall en Spectre delen de makers een behind the scenes video. En in dit geval niet zo maar eentje. Prachtig decor dat Jamaica. Dat er een nieuwe regisseur is, zie je aan alles. En tot ons genoegen zien we ook Jeffrey Wright (Casino Royale, Quantum of Solace) weer voorbijkomen. Jawel, het watertanden is begonnen.

On set with Bond 25: Jamaica

Check out a behind the scenes look at our recent Caribbean Bond 25 filming that shows director Cary Fukunaga at work and Daniel Craig (James Bond 007), Jeffrey Wright (Felix Leiter) and Lashana Lynch (Nomi) on set!

Naast Jamaica, waar een groot deel geschoten wordt, zijn er op dit moment ook opnames in de de Pinewood Studios in Engeland en in Londen. Ook gaat er voor Bond 25 gefilmd worden in Italië en Noorwegen.

Wie gaat Daniel Craig opvolgen als James Bond?

Zoals gezegd is Bond 25 de laatste James Bond-film met Daniel Craig als 007, die je in de eerste beelden op Jamaica een paar keer kort voorbij ziet komen. De grote vraag is nog wie hem gaat opvolgen. Volgens de nieuwste geruchten heeft Robert Pattinson de beste kaarten.

Ana de Armas, de nieuwe Bond Girl

Dan de nieuwe dame die James Bond gaat vergezellen, eentje om in te lijsten. We hebben het over Ana de Armas. Geboren in Cuba, verhuisd naar Spanje om een carrière op te bouwen als actrice, inmiddels succesvol in Hollywood. Ze is nog niet te zien in de eerste beelden. Lees en bekijk hier meer over deze prachtige dame.

#tbt b&w in Cali ?

119.9k Likes, 575 Comments – Ana De Armas (@ana_d_armas) on Instagram: “#tbt b&w in Cali ?”

Rami Malek

Ook de bad guy in Bond 25 is al een tijdje bekend. Dat is Rami Malek, de acteur die Freddie Mercury speelde in Bohemian Rhapsody. Lees en bekijk hier meer over zijn rol.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Eerste teaser James Bond 25: het watertanden is begonnen
Sluiten