Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 20 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Ontwerp je eigen unieke handgemaakte rugtas bij Jacques Silbert

Kleren maken de man. Dat is al eeuwen zo. Een kledingstuk is immers meer dan alleen iets om je warm te houden. Aan de kleding die je draagt moet je aandacht besteden, het laat namelijk zien we je bent. Kleding is een verlengstuk van je persoonlijkheid, het geeft je een bepaalde status en laat zien waar je voor staat. Het probleem is dan ook niet direct de kleding op zich, maar de manier waarop het is gemaakt. Te vaak is het een massaproduct waardoor je alleen door het combineren van kledingstukken je eigen, uniek look kan creëren. Het zijn juist de losse items waarmee je je kunt onderscheiden van de rest.

Massaproduct of liever iets unieks

Het creëren van die unieke look doe je dan ook niet met standaard items. Iedereen kent de jeans van de bekende merken, net als de overhemden en T-shirts. Wil iets aparts hebben, bijvoorbeeld handgemaakte schoenen, dan moet je als snel beschikken over een goed gevulde portemonnee. Dat is niet iedereen gegeven. Datzelfde geldt ook voor een goed pak. Voor een kostuum betaal je al snel 400 euro en dan heb je nog niks unieks. Wil je wel iets aparts hebben, dan kom je al snel bij een A-merk als Oger terecht. Veel beter is het om te kijken naar de details. Daarmee kun je het onderscheid maken. Subtiel, maar wel opvallend. Jacques Silbert weet dat als geen ander en heel de collectie is dan ook gericht op het onderscheidende karakter van hun producten.

Unieke items laten zien waar je voor staat

Jacques Silbert is een eigenzinnig merk. Stijlvol, apart, uniek en smaakvol. Ze maken de items waarmee je laat zien dat je geeft om kwaliteit, maar ook om mensen. Heel sociaal dus. Geen enkel product is hetzelfde, elk item is door een vakman of vakvrouw gemaakt met liefde voor het product. Je zal dan ook nooit iets horen over mensonwaardige arbeidsomstandigheden. Geen minderjarigen die tegen een absoluut minimum in een fabriek moeten werken. Jacques Silbert kiest nadrukkelijk voor een andere manier van werken. De producenten die de producten van Jacques maken, werken vanuit huis en maken gebruik van hun eigen naaimachines bijvoorbeeld. Zo krijgt een rugtas of een laptoptas de unieke kenmerken die je van een topproduct mag verwachten. Maatschappelijk zeer verantwoord en extreem duurzaam.

Jacques Silbert

This is “Jacques Silbert” by Triangle Creative Agency on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Bij Jacques Silbert bepaal je zelf hoe het wordt

Natuurlijk denkt Jacques verder. Een product is enkel af als het voldoet aan al je verwachtingen. Daarom bepaal je bij Jacques zelf hoe jouw nieuwe laptoptas of rugtas er uit komt te zien. Jij gebruikt het, dus bepaal jezelf de uiteindelijke look and feel. Samen maak je immers de dingen die het beste bij je passen. Afgezien van de kwaliteit van het gebruikte leer, kies je zelf de kleuren. Je kan jouw item dus helemaal aanpassen. Van de handvaten tot de voor- en achterzijde. Ook voor de banden voor je rugtas bepaal je helemaal zelf de kleur. Allen zo wordt het product van Jacques Silbert helemaal jouw product.

Meer weten over Jacques Silbert en meteen je eigen rugtas of laptopsleeve ontwerpen? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Jacques Silbert

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ontwerp je eigen unieke handgemaakte rugtas bij Jacques Silbert
Sluiten