Trailer! Jackie Chan is terug en speelt in ‘The Foreigner’ misschien wel zijn donkerste rol ooit

Jackie Chan is al vele jaren één de meest geliefde en gewaardeerde acteurs ter wereld. De goedlachse vechtsportexpert schitterde al in veel verschillende films, maar met zijn nieuwe project gaat hij een totaal andere kant op. Zijn nieuwe film The Foreigner is namelijk een stuk serieuzer dan we van hem gewend zijn.

In The Foreigner speelt Jackie Chan de rol van een restauranthouder, genaamd Quan. Hij heeft zijn leven prima op de rails, totdat zijn dochter om het leven komt bij een bomaanslag. De IRA blijkt achter de explosie te zitten en omdat de politie niets doet, besluit Quan om het recht in eigen hand te nemen.

Jackie Chan is niet de enige grote acteur die op de loonlijst staat, want niemand minder dan Pierce Brosnan neemt de rol van bad guy Liam Hennessy voor zijn rekening. De regie is in handen van Martin Campbell, die al eerder verantwoordelijk was voor GoldenEye en Casino Royale. Alle ingrediënten voor een vermakelijke film lijken aanwezig en ook de trailer is reden om enthousiast te worden. The Foreigner draait vanaf 13 oktober in de bioscoop.

 

Reageer op artikel:
Trailer! Jackie Chan is terug en speelt in ‘The Foreigner’ misschien wel zijn donkerste rol ooit
Sluiten