Star Wars-regisseur dropt spontaan ‘The cloverfield Paradox’ op Netflix

The Cloverfield Paradox is het achterneefje van de eerste Cloverfield-film en de grote, stoer neef van 10 Cloverfield Lane. Vooral met de laatste film wist J.J. Abrams hoge ogen te gooien. Tijdens de Super Bowl werd bekend gemaakt dat dit derde deel in de reeks per direct op Netflix is te zien. Verrassing! 

Een slimme strategie van Netflix. De Super Bowl is het meest bombastische sportevenement ter wereld en trekt miljoenen kijkers. Om juist daar deze bom te droppen, is een staaltje marketing op z’n best.

The Cloverfield Paradox op Netflix 

De film van J.J. Abrams, die we natuurlijk ook kennen van 10 Cloverfield Lane alsmede als het brein achter Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, is opnieuw verantwoordelijk voor dit deel. Dit keer krijgen we het ‘waarom’ achter de eerste twee delen te zien. Verder is het lastig om conclusies te trekken uit de teaser, hoewel het lijkt alsof het gros van de film in een ruimte station afspeelt.

Het goede nieuws is dat Netflix de volledige rechten van de film in handen heeft  en ‘m per direct beschikbaar heeft gemaakt voor alle abonnees. Is dit niet helemaal jouw ding? Ons Netflix-dossier staat vol met de beste films en series in verschillende genres.

Reageer op artikel:
Star Wars-regisseur dropt spontaan ‘The cloverfield Paradox’ op Netflix
Sluiten