Avondje griezelen? Doe mee en win de It boxset met chapter one & Two

De nachten worden langer, het kwik daalt en de regen tikt tegen het raam. Kortom, het is herfst. Het seizoen van vallende blaadjes en guur weer, maar ook het perfecte seizoen voor horror avondjes. Lekker in het donker op de bank genieten van de meest duistere films. Klinkt zo’n enge avond je als muziek in de oren? Dan hebben we goed nieuws want we geven een It boxset weg.

We maakten voor het eerst kennis met It in 1986. Toen verscheen het boek van Stephen King waar het allemaal mee begon. Hierin volgden we een groep kinderen uit het fictieve stadje Derry. Hun leven daar is onbezorgd, totdat er in korte tijd een reeks kindermoorden plaatsvindt. Opeens zijn ze hun leven niet meer zeker en moeten ze het gaan opnemen tegen waar monster.

De strijd tegen Pennywise

Dit monster kan verschillende vormen aannemen, maar de meesten kennen hem vooral als de doodenge clown Pennywise. In het boek nemen de kinderen het twee keer tegen hem op. De eerste keer in hun jonge jaren en vervolgens nog een keer 27 jaar later wanneer It terugkeert. Een absolute horror klassieker die in 1990 werd omgebouwd tot een uit twee delen bestaande miniserie.

Deze miniserie (die je ook gewoon als film kan kijken) is inmiddels een echte klassieker. En wat doen we tegenwoordig met klassiekers? Precies, die steken we in een nieuw jasje. Vaak is dit geen doorslaand succes, maar dat geldt niet voor It. De remake die in 2017 verscheen werd zeer goed ontvangen. Het vervolg dat in 2019 verscheen werd iets minder goed ontvangen, maar is nog steeds een uitstekende horrorfilm.

Win de IT box

Dus mocht je zin hebben in een lekker avondje horror, dan is een binge sessie met It: Chapter One en Chapter Two zeker aan te raden. Gelukkig kun je nu beiden gebundeld vinden bij Bol.com. Hier kun je deze It Blu-ray Boxset in huis halen, maar je kunt hem ook winnen. Wij mogen er namelijk drie weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is Mannersnl volgen op Instagram en ons daar een DM sturen. Laat hierin weten dat je de It box wil willen en vergeet niet om je naam en adres te vermelden. Wie weet win jij dan deze enge boxset.

Op zoek naar nog meer toffe boxsets? Ga dan snel naar bol.com, want daar zijn ze nu extra scherp geprijsd.

Reageer op artikel:
Avondje griezelen? Doe mee en win de It boxset met chapter one & Two
Sluiten