Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 29 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

The Irishman scoort extreem hoog op Rotten Tomatoes: ‘Iedere tel is goed’

Met Al Pacino, Robert De Niro en Joes Pesci in een maffiafilm die geregisseerd wordt door Martin Scorsese is het vragen om lovende recensies. Maar die moeten er dan nog maar even komen. En ja hoor, de Netflix Original The Irishman scoort ongekend hoog op Rotten Tomatoes, de beste graadmeter voor films en series.

The Irishman scoort op Rotten Tomatoes

De eerste recensies van filmcritici druppelden al even binnen op Rotten Tomatoes en nu de film op Netflix staat, kan ook de massa zijn mening geven. De reacties zijn lovend, de score is ongekend hoog. Op dit moment staat de Tomatometer op 96 procent en de Audience Score op 86 procent.

The Irishman | Final Trailer | Netflix

Robert De Niro, Al Pacino and Joe Pesci star in Martin Scorsese’s THE IRISHMAN, an epic saga of organized crime in post-war America told through the eyes of World War II veteran Frank Sheeran, a hustler and hitman who worked alongside some of the most notorious figures of the 20th century.

Recensies van filmcritici

“Er zitten 209 minuten in The Irishman en geen enkele daarvan is verspilde tijd”, schrijft Chris Hewitt van StarTribune. “Deze film van Martin Scorsese is cinema op het allerhoogste niveau”, schrijft Bill Goodykoontz van AZ Central, die de film de volle vijf sterren geeft. Lees hier het volledige overzicht met de recensies.

Rotten Tomatoes on Twitter

Critics say #TheIrishman (96%) is everything audiences want from its accomplished director and cast. https://t.co/ea5pYndMEi

De mening van het publiek

Minstens even interessant als lezen wat filmcritici ervan vinden, is de mening van de massa. “The Irishman van Martin Scorsese is direct al een klassieker. Deze geweldige film biedt lagen en lagen aan filmische heerlijkheid”, schrijft super reviewer Aldo G. “Alles aan deze film is goed. Ik ga hem zo snel mogelijk nog een keer kijken op Netflix om te zien of ik nog wat gemist heb”, aldus Paul F. Bekijk hier het overzicht van de audience reviews.

Marvel-fans getriggerd door regisseur Josh Trank

Er was nogal wat gesteggel tussen Marvel en de mannen van The Irishman de afgelopen weken. Regisseur Josh Trank, bekend van onder meer de film Fantastic Four, gooide nog wat olie op het vuur. Lees hier zijn reactie.

? Check ook: 7 geniale Martin Scorsese-films op Netflix

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Irishman scoort extreem hoog op Rotten Tomatoes: ‘Iedere tel is goed’
Sluiten