Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 13 jul 2018

iPhone X Plus: nieuwste toestel van Apple kan rekenen op warm onthaal

Het najaar beloofd spannend te worden voor fans van de beter smartphone, Apple zal tegen het einde van 2018 de opvolger lanceren van haar laatste vlaggenschip, de iPhone X. Op basis van de nu beschikbare informatie zal het gaan om een toestel met een display van 6.5 inch. Dat grotere formaat schept uiteraard verwachtingen. De vraag is alleen of een groter toestel wel handzaam is. Voorlopig kan de iPhone X Plus, zoals we het toestel maar even zullen noemen, op een warm welkom rekenen.

De opvolger: iPhone X Plus

De vraag omtrent de nieuwe iPhone rechtvaardigt een kritische blik. Wat is er dan logischer om dat voor te leggen aan de lezers van One More Thing, de site voor alles wat met Apple te maken heeft. Hoe serieus zijn de geruchten en hoe denkt de gemiddelde iPhone freak over de opvolger van de iPhone X?

Dat men geïnteresseerd is in de nieuwe iPhone is logisch. Apple richt zich namelijk op een hele specifieke doelgroep. Jonge mensen die graag trendsetter zijn in plaats van trends te volgen en, niet geheel onbelangrijk, bereid zijn om een behoorlijk bedrag neer te leggen van een nieuw model. Op basis van 2521 deelnemers aan het onderzoek, blijkt een meerderheid (39%) interesse te hebben in een groter toestel.

iPhone X plus van Apple

Meer nieuws in september

Dat de iPhone X Plus er komt is nagenoeg zeker. De geruchten dat het toestel inderdaad zal zijn voorzien van een 6.5 inch scherm worden ook steeds sterker. Inmiddels is duidelijk dat zowel Samsung als LG verantwoordelijk zullen zijn voor de productie van de panelen. Daarnaast zal Apple ook een dual-sim variant lanceren en zal de prijs gelijke tred houden met de prijs van de huidige iPhone X. je bent met een nieuwe iPhone X Plus dus niet duurder uit. Meer details over alles wat de nieuwe iPhone mogelijk biedt lees je op One More Thing.

Reageer op artikel:
iPhone X Plus: nieuwste toestel van Apple kan rekenen op warm onthaal
Sluiten