Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 5 aug 2018

Het zou toch tof zijn als dit de nieuwe iPhone X wordt?

Nu de geruchtenmachine rond de opvolger van de iPhone X op volle toeren draait, zijn er altijd ontwerpers die een alleraardigste suggestie doen voor de opvolger. Wat ons betreft is de creatie van de iPhone IQ van Steel Drake van Yanko Design extreem goed geslaagd. 

De iPhone IQ heeft veel nieuwe functies die we in een oogwenk zullen herkennen. Het meest opvallende aan het design van de iPhone IQ is het ontbreken van grote hoeveelheden glas. Steel Drake kiest voor een degelijke vormgeving met, jawel, staal.

iPhone X opvolger Concept

Het resultaat is een ergonomisch design wat ongetwijfeld heerlijk in de hand ligt. Het ontwerp is zo dun mogelijk gehouden, terwijl de voor- en achterzijde mooi gerond zijn om het comfort te vergroten. Een afgerond scherm vergroot het zichtveld waardoor je op een natuurlijke manier naar het scherm kunt kijken.

Sublieme weergave door een randloos ontwerp

De uitbreiding van toepassingen die zijn toegestaan ​​door een aangenaam gebogen scherm, omvat een scherm zonder rand, een onzichtbare camera, verborgen sensoren en over het algemeen een groter formaat. De iPhone IQ zou zelfs nog ruimte hebben voor nieuwe functie of toepassingen. Het zou zelfs geen case nodig hebben om beschermd te worden. Eindelijk!

iPhone X opvolger Concept iPhone X opvolger Concept

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het zou toch tof zijn als dit de nieuwe iPhone X wordt?
Sluiten