Jan
Jan Stuff 22 nov 2018

Deze iPhone-hack gaat je veel tijd besparen tijdens het whatsappen

Als je regelmatig je iPhone gebruikt om te whatsappen, dan weet je hoe lastig het is om de cursor te verplaatsen binnen een bericht. Ten eerste is de cursur vaak ellendig klein, ten tweede moet je gewoon mini-vingers hebben om dat ding fatsoenlijk te verplaatsen. Lukt het je wel dan is het nog maar de vraag of je de cursor op de gewenste plek kunt laten belanden. Gelukkig is er nu een hack ontdekt die dat net even ietsje makkelijker maakt.

De meest efficiënte iPhone-hack tijdens het whatsappen

Deze optie bestaat wel al een tijdje, maar wij ontdekte hem pas onlangs dus delen hem toch graag met je. Het lullige is dat de meeste hacks zo simpel zijn dat je jezelf eigenlijk afvraagt waarom het altijd anderen zijn die ze ontdekken. Zo ook met deze hack. Het enige wat je moet doen om de cursor in een bepaalde richting te bewegen, is de spatiebalk ingedrukt houden.

Krissy Brierre-Davis on Twitter

How come you guys never told me this iPhone trick? I feel duped.

De Amerikaanse foodblogger Krissy Brierre-Davis deelde op Twitter een momentopname van haar iPhone en zei dat ze zich “gedupeerd” voelde over een toetsenbordhack die ze nog nooit eerder had gezien. “Als je de spatiebalk ingedrukt houdt, kun je de cursor verplaatsen in plaats van te proberen de cursor zelf te verslepen met je, in veel gevallen, veel te dikke vinger. Waarom hebben jullie me deze iPhone-truc nooit eerder verteld?”, vroeg ze.

Het werkt echt!

Velen bleven verbaasd achter toen ze de post hadden gezien en probeerden de hack op hun eigen telefoon uit. Ze waren blij dat de truck echt werkte. Eén persoon zei dat het alleen werkt op specifieke iPhones. Hij onthulde ook nog een hack over het kunnen markeren van woorden met dezelfde tip. Deze hack kan je in ieder geval veel tijd besparen bij het schrijven van je volgende lange bericht op social media. –> Lees ook: ’33 geheime WhatsApp-trucjes die je leven makkelijker maken’ <–

17 people on Twitter

@krissys_kitchen Unless this is from iPhone XR, all iPhones (post iPhone 6S sans iPhone SE) showcase this behaviour on entire keyboard. Just that the action isn’t click and hold but a deep press for hover and a deeper press for text selection.

 

Reageer op artikel:
Deze iPhone-hack gaat je veel tijd besparen tijdens het whatsappen
Sluiten