Marlon Labrie
Marlon Labrie Human Interest 18 dec 2018
Leestijd: 3 minuten

Woonboulevard met Kerst? Nieuwjaarsloterij tijdens Oud & Nieuw? Pak het dit jaar spannender aan

Nog een weekje geduld en dan is het alweer tijd voor de feestdagen. De tijd van familie, vrienden, lekker eten en van elkaar. Alleen wordt dat laatste weleens vergeten. Zonde natuurlijk. Kom daarom deze feestdagen wat dichter bij je partner en maak de feestdagen (en 2019) een stuk spannender. Wij vertellen je precies hoe je dat moet doen.

Skip de woonboulevard, kom bij elkaar deze feestdagen

Sla dit jaar de woonboulevard, wandelingen door het bos en afgezaagde kerstfilms over. Maak de feestdagen van 2018 wat spannender en ga echt wat leuks doen. Ga tijdens ‘The most wonderful time of the year’ van elkaar genieten. Hoe? Dat leggen we je samen met EasyToys uit in vier overzichtelijke stappen.

Creëer de juiste setting en praat over je fantasieën

Met je partner praten over je fantasieën of over seks is niet altijd gemakkelijk. Het blijft een intiem onderwerp waar je niet dagelijks over praat. Eén van de redenen waarom we dat niet doen, is omdat we denken dat we onze partner kunnen kwetsen, ruzie krijgen of schaamte voelen. Een lastig onderwerp dus, maar je kunt dingen doen om die taboe te doorbreken. Om te beginnen is de juiste setting erg belangrijk. Creëer een sfeer van respect, warmte en vertrouwen. Hierin kun je open en eerlijk zijn over je meest intieme fantasieën. De feestdagen zijn daar perfect voor. Buiten is het koud en binnen zoek je warmte bij elkaar. Wees nieuwsgierig en vraag door als je iets niet begrijpt.

Benader elkaar op een manier zoals je dat niet eerder hebt gedaan

Blijft een gesprek lastig? Probeer elkaar dan eens op een andere manier te benaderen om te praten over je fantasieën en verlangens. Je kunt er bijvoorbeeld een klein spelletje van maken om zo de beginfase van een gesprek te omzeilen. Maak er een briefjesspel van. Schrijf beiden op briefjes wat je graag samen wilt doen of waarover je fantaseert. Om de beurt trek je een briefje en bespreek je wat erop staat. Kijk of jullie ideeën overeenkomen en ontdekt elkaars fantasieën. Een spannende manier om je erotische geheimen op een andere manier te delen.

Seksspel Easytoys

Doe een seksspel en ga met seksspeeltjes aan de slag

Maak de feestdagen dit jaar een stuk spannender en doe eens wat anders. Vervang Home Alone bijvoorbeeld voor een erotisch spel dat je samen met je partner kunt spelen. Zoek op EasyToys een erotisch spel dat perfect bij jullie verlangens past en maak kerstavond nog net wat warmer dan dat het al was. Ben je al wat verder en zoek je een manier om je seksleven extra feestelijk te maken? Ga een met seksspeeltjes aan de slag en ontdek elkaar nog meer. Op zoek naar uitdagende speeltjes? EasyToys heeft speciaal voor de feestdagen de gehele maand scherpe kerstaanbiedingen zodat jij je seksleven naar een hoger niveau kunt tillen.

Praat na over je ervaringen

Om de feestdagen goed af te sluiten en het nieuwe jaar goed te beginnen is feedback erg belangrijk. Reflecteer met elkaar. Wat vonden jullie fijn en lekker? En wat was misschien een minder goed idee? Wees duidelijk en eerlijk tegen elkaar, maar pas op! Houd ook rekening met elkaars gevoelens. Zeg niet alleen wat je partner verkeerd deed, maar geef juist tips aan elkaar om beter te worden. Met deze feedback kun je verder bouwen en 2019 een stuk spannender maken.

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Woonboulevard met Kerst? Nieuwjaarsloterij tijdens Oud & Nieuw? Pak het dit jaar spannender aan
Sluiten