Interieurparel gespot: The Glass House A’dam

The Glass House in Amsterdam is een interieurproject van Essentials Interieur & Roy de Scheemaker. De twee interieurbureaus hebben de loft, die bij het vlakbij het Rijksmuseum is gevestigd en in een voormalig bedrijfspand van een telecombedrijf huist, omgetoverd tot een heerlijke en heldere woning waarin de verlangens van de bewoners tot in de details zijn verwerkt. 

Ruim

De loft bestaat uit twee lagen, die in de hoogte een meter van elkaar verschillen en verbonden zijn met een trapje. De stylisten hebben met opzet gekozen voor een ruime indeling waarin de lange lijnen van het appartement goed tot z’n recht komen.

Middelpunt

Precies in het midden van het appartement is een powder room en garderobe gevestigd. De ruimte is, zoals je op de foto hieronder kunt zien, afgezet met glanzende, grijze tegels. Rond dit middelpunt zijn de woon-, eet-, entertainmentkamers gecreëerd alsmede drie slaapkamers en de keuken.

Sober

Omdat de bewoners eigenaar zijn van een minimalistische en sobere kunstcollectie, is gekozen voor een rustig en chique interieur. De loft is aangekleed met accessoires in  de kleuren rood, wit en blauw.  De favoriete kleuren van de opdrachtgevers. Het eindresultaat is een verbluffend strakke woning die z’n allure en warmte heeft behouden.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Interieurparel gespot: The Glass House A’dam
Sluiten