Redactie
Redactie Advertorial in archief 28 feb 2019

Inspiratie: 3 stijlvolle Gallery Wall ideeën om een saaie muur op te leuken

Met de regelmaat van de klok krijgen we van lezers de vraag of de populaire rubriek Manners Inspiration ook als poster of gallery wall beschikbaar is. Dat is helaas niet zo, maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag. Hoe je dat doet, lees je in dit artikel.

Een gallery wall is eenvoudig op te zetten. Kies de afbeeldingen naar keuze, laat ze afdrukken, bevestig ze in een lijst, kies de vorm waarop je de lijsten wil ophangen (staccato of losjes) en bevestig ze aan de muur.

Dat laatste kun je doen met de Verstelbare Klevende Spijkers van tesa. Hierdoor blijft de muur onbeschadigd en kun jij je interieur altijd mee laten veranderen met je stijl en smaak, zonder de gaten van vorige keuzes te hoeven dichten. Je plakt ze simpelweg op het behang of pleisterwerk. Je hebt Verstelbare Klevende Spijkers die tot één en twee kilo kunnen dragen, dus ze kunnen de lijsten makkelijk dragen.

Het ophangen is dus gecovered. De volgende uitdaging zit ‘m in het vinden van de juiste afbeeldingen. Hieronder vind je wat inspiratie gallery’s, waarmee je jouw eigen creativiteit kunt aanjagen. We hebben de gallery’s onderverdeeld in drie onderwerpen: grafische kunst & abstracte fotografie, iconen en Manners Inspiration.

Grafische kunst & abstracte fotografie

Grafische kunst en architectonische fotografie leent zich uitstekend voor een strakke gallery wall. Het oog minimalistisch en stijlvol, zonder al te uitgesproken te worden. Perfect voor eenieder die geen herkenbare beelden aan zijn muur wil hangen, maar wel wil genieten van aantrekkelijke beelden.
Iconen

Iconen doen het altijd goed in een gallery wall. Wie een icoon is, blijft natuurlijk een subjectief verhaal. In de regel zijn het figuren die veel hebben betekent in de kunst en cultuur of veel hebben veranderd voor de mensheid. Dit zijn onze favorieten.Manners Inspiration

Wie bekend is met Manners, kent onze rubriek Manners Inspiration. Het is sinds het bestaan van Manners de meest populaire rubriek en kenmerkend voor ons platform. ‘Genieten van de mooie dingen in het leven’ is misschien wel het meest geschreven onderschrift van onze lezers. Het is een plek waarin auto’s, motoren, mode, kunst, architectuur, fotografie en vrouwen samenkomen. Perfect voor op de muur dus.


Hoe je interieur ook oogt: een gallery wall kan een mooie toevoeging zijn. Dankzij de Verstelbare Klevende Spijkers van tesa kun je makkelijk switchen, mocht je de muur toch een andere invulling willen geven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met tesa

Reageer op artikel:
Inspiratie: 3 stijlvolle Gallery Wall ideeën om een saaie muur op te leuken
Sluiten