Jan
Jan Style 2 mrt 2019

Infinum: Nederlands jongste horlogemerk voor de echte man

Een beetje moderne man weet door zijn karakter en persoonlijkheid indruk te wekken en geeft aandacht aan de details. Onmisbaar onderdeel van dat hele pakket is het horloge. Dan is dan ook niet langer een instrument om de tijd aan te duiden, maar is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Het Nederlandse merk Infinum weet als geen ander wat er voor nodig is om een onuitwisbare eerste indruk te creëren en vast te houden.

Zo begon het

Het verhaal van Infinum leest als een spannend jongensboek. Bart Melman en Ralf Klijzing zijn de twee energieke heren achter Nederlands jongste horlogemerk. Ooit begonnen als Infinitum Timepieces, werd de knoop snel doorgehakt onder invloed van een scala aan gebeurtenissen. Dat was in 2017. Anno 2019 is Infinum werkelijkheid geworden en leggen de heren zich toe op het versterken van de persoonlijkheid van hun clienten met het meest onmisbare item voor de man: het horloge.

Oer-Hollands merk

Infinum is in alle opzichten een oer-Hollands merk. De horloges zijn aantrekkelijk en stralen kracht en energie uit. Infinum staat voor oneindigheid, tijdloos dus en dat zie je terug in hun ontwerpen. Het merk brengt twee verschillende series herenhorloges uit: de Optimismus en de Firmitudo. In een later stadium wordt er ook nog een dameslijn aan het assortiment toegevoegd.

Infinum Optimismus

Positiviteit en kracht zijn de twee woorden die de uitstraling van de Optimismus lijn het beste omschrijving. Deze lijn bevat drie verschillende uitvoeringen: Vision Black, Vivid Blue en Bliss Rosé Gold. De strakke vormgeving wordt extra benadrukt door de sublieme details en grote knoppen. De heldere wijzerplaat vertelt je in een oogopslag de tijd en de warme kleurstelling van het rosé goud met zwart geven je de uitstraling die je van een kwalitatief horloge mag verwachten.

Infinum Firmitudo

De Firmitudo-lijn bestaat net als de Optimismus uit drie variaties: Invincible Black, Iron Gold en Stable Rosé Gold. Alle drie bezitten ze de unieke eigenschap om je uitstraling te versterken zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Een Infinum Firmitudo herenhorloge spreekt voor zich en laat zien dat stijl en kwaliteit belangrijk voor je zijn. Het is het horloge om een duidelijk statement te maken. Of je nu een sterke voorkeur hebt voor een casual look of liever formeel gekleed gaat, hiermee laat je zien dat je positief in het leven staat. Firmitudo is Latijns en staat voor kracht, betrouwbaarheid, stabiliteit, sterkte en duurzaamheid.

De banden

Als trotse bezitter van een Infinum horloge, is een extra horlogebandje is zeker geen luxe. Zo geef je het herenhorloge een geheel eigen ‘look’ en zorg je ervoor dat je klokje er onberispelijk uitziet. De degelijke sluiting garandeert dat het horloge nooit zomaar van je pols kan afglijden. Meer weten? Bekijk de horloges hier.

Infinum Watches

Reageer op artikel:
Infinum: Nederlands jongste horlogemerk voor de echte man
Sluiten