Redactie
Redactie Life 23 mei 2017

Indy 500 pole winnaar geniet van burger, beroofd door pubers

De pole position rondetijd in de Indy 500 neerzetten: da’s niet zomaar een dingetje en dat moet gevierd worden. Dat deed Scott Dixon ook, maar zijn feestje liep zuur af.

Na het pakken van de pole voor de legendarische Indianapolis 500 oval race, was de Nieuw-Zeelander Scott Dixon uiteraard in zijn nopjes en wilde hij dit feit vieren. En wat is nu een betere manier om dit te doen, dan een goede burger pakken? Dixon reed met zijn goede maat en drievoudig Indy 500-winnaar Dario Franchitti naar een fast food restaurant om daar henzelf en wat andere coureurs te trakteren op burgers.

Toen hij ging zitten, kwamen er twee jongens van slechts 14 en 15 jaar oud met een pistool op hem af. Ze hielden hun pistool op Dixon gericht en dwongen hem om zijn telefoon en portemonnee af te staan, hetgeen hij deed. Niemand raakte gewond. De twee jongens sloegen op de vlucht, maar konden later gepakt worden door de politie.

Een turbulente aanloop dus voor Scott Dixon naar de race van dit weekend. Eens kijken of hij het hoofd nog koel kan houden….

Reageer op artikel:
Indy 500 pole winnaar geniet van burger, beroofd door pubers
Sluiten